ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Jay: "Καλή επιτυχία Ελλάδα"

Jay: "Καλή επιτυχία Ελλάδα"

Ο μικρός Jay έστειλε τις ευχές του για καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα, ενώ αναφέρθηκε εκ νέου με εγκωμιαστικά σχόλια στον Γιώργο Σαμαρά (video).

Ο μικρός Jay έχει γίνει (με την καλή έννοια) η μασκότ της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο μικρός Ιρλανδός, ο οποίος λατρεύει παθολογικά τον Γιώργο Σαμαρά, έστειλε τις ευχές του στην "γαλανόλευκη" ενόψει του αγώνα με την Κόστα Ρίκα, ενώ εγκωμίασε πάλι το μεγάλο του είδωλο.

Από την Βοστώνη, όπου βρίσκεται για διακοπές και φορώντας την φανέλα της Ελλάδας, άρχισε να μιλάει γεμάτος πάθος και σφίγγοντας τις γροθιές του για τον "Sammy", αναφέροντας τις αγωνιστικές του αρετές και του είπε να σκοράρει και να παίξει με καρδιά. Άλλωστε, τον έχει δει πάρα πολλές φορές από κοντά με την Σέλτικ και τον γνωρίζει απέξω και ανακατωτά.

Από εκεί και πέρα, από την Αμερική έστειλε τις ευχές του για νίκη της Εθνικής μας απέναντι στην Κόστα Ρίκα και είναι δεδομένο πως θα έχει την ίδια αγωνία με όλους τους Έλληνες. Ένας από εμάς ο μικρός...

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ