ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ικανοποίηση στην Εθνική Ελπίδων

Ικανοποίηση στην Εθνική Ελπίδων
INTIME SPORTS

Ικανοποίηση επικρατεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για την ευρεία νίκη επί της Σουηδίας με 5-1 και ενόψει του αγώνα με την Πολωνία εκτός έδρας την προσεχή Τρίτη (19/11)

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Ελπίδων για την εμφάνιση και την ευρεία σε έκταση νίκη επί της Σουηδίας στην Κατερίνη.

Αυτό μάλιστα φάνηκε και από τις δηλώσεις των Μπουγαΐδη και Διούδη, οι οποίοι επεσήμαναν παράλληλα πως πλέον το μυαλό των διεθνών είναι, στον εκτός έδρας αγώνα με την Πολωνία την προσεχή Τρίτη (19/11).

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης είπε χαρακτηριστικά: " Η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική και τόνωσε την ψυχολογία μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον όμιλο. Αποδείξαμε στον κόσμο, αλλά και στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να σταθούμε εξαιρετικά απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.

Για να έχει, όμως, αντίκρισμα αυτή η νίκη, πρέπει να υπάρχει συνέχεια και στην Κρακοβία. Μια συγκεντρωμένη Εθνική μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωτοπόρους του ομίλου".

Ο Διούδης πρόσθεσε: " Αφήνουμε πίσω τη μεγάλη νίκη επί των Σουηδών, γιατί σε λίγες μέρες αντιμετωπίζουμε την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας του ομίλου μας. Στόχος είναι να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από αυτό το ματς για να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης στα μπαράζ.

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ καλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρομαι στη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Ρουμανίας. Είμαστε όλοι χαρούμενοι από αυτό το αποτέλεσμα και ευχόμαστε ολόψυχα η Ελλάδα να συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας".

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η αποστολή παρακολούθησε από την τηλεόραση τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών κόντρα στη Ρουμανία και πανηγύρισε έντονα τα "γαλανόλευκα" γκολ.

Σε ότι αφορά την προπόνηση του Σαββάτου (16/11), αυτή ήταν πρωινή για τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στη Σουηδία και αποθεραπεία για τους βασικούς.

Η Εθνική αναχωρεί για την Κρακοβία την Κυριακή (17/11) και ώρα 08.15 από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ