ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα για την Εθνική Νεανίδων

Ήττα για την Εθνική Νεανίδων
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Τσεχία στην πρεμιέρα της στον στον 6ο όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013

Την ήττα με 2-0 από την Τσεχία γνώρισε η Εθνική Νεανίδων στην πρεμιέρα της στον 6ο όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, που διεξάγεται στη Γερμανία.

Τα γκολ για την Τσεχία πέτυχαν η Α. Στούρμοβα (37') και η Χλούπα (47') με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρά το πάθος και τη θέληση που είχαν οι διεθνείς μας να μην μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου η διοργανώτρια του τουρνουά Γερμανία επικράτησε 2-1 της Ισπανίας με σκόρερ τη Μάγκουλ (2', 62'). Για τις Ισπανίδες σκόρερ ήταν η Πινέλ (72').

Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική Νεανίδων την Παρασκευή (6/4, 12.00) η Γερμανία, ενώ η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Τσεχία (15.00).

Τσεχία: Βρσάτοβα, Μπαζούτοβα, Ντανιχέλκοβα (60' Κινκλόβα), Ε. Στούρμοβα, Ντεντίνοβα, Νοβάκοβα, Χλούπα, Ντλάσκοβα (46' Ταουμπέροβα), Μπλαζκόβα, Α. Στούρμοβα, Κρεϊτσιρίκοβα (87' Γιάνκου).

Ελλάδα: Παπακωνσταντίνου, Ζήγρα (58' Γεωργίου), Μουρατίδου, Λυμπερακάκη, Κόλλια, Καλδαρίδου, Βαρδαλή, Μάρκου (88' Παπαδοπούλου), Κυριαζή, Μήτκου, Σακελλάρη (65' Κοκοβιάδου).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Ευάγγελος Κουτσάκης είπε: " Κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά δεν μας βγήκαν στο γήπεδα αυτά που θέλαμε και είχαμε σχεδιάσει. Τα κορίτσια προσπάθησαν για το καλύτερο, ωστόσο, υπάρχουν φορές που τα πράγματα παρά τη θέλησή σου δεν πάνε όπως τα θες.

Αυτό που θα ήθελα εναντίον της Τσεχίας είναι να είχαμε κάνει λίγο καλύτερη εμφάνιση. Ούτως ή άλλως σε αυτό το τουρνουά δεν έχουμε υψηλές απαιτήσεις. Εκτιμώ πως αν κατορθώσουμε να σταθούμε καλά και στα δύο επόμενα παιχνίδια, τότε αυτό θα είναι μεγάλο κέρδος για τα κορίτσια από πλευράς εμπειριών και παραστάσεων".

Από την πλευρά της η Λαμπρινίτσα Λυμπερακάκη τόνισε: " Κάποιες στιγμιαίες αδράνειες στην αμυντική μας λειτουργία ως ομάδα ήταν αυτές που μας στοίχισαν. Είχαμε πάθος και θέληση για να πάρουμε κάτι καλύτερο από τον αγώνα, το είχαμε πιστέψει, αλλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε τη συνέχεια που είναι ακόμη δυσκολότερη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ