ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα από την Ιαπωνία

Ήττα από την Ιαπωνία

Η Εθνική ομάδα των Νέων U18 ηττήθηκε με 1-0 από την Ιαπωνία στον δεύτερο αγώνα της για το διεθνές φιλικό τουρνουά "Valentin Granatkin", που διεξάγεται στην Ρωσία.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε την Δευτέρα (6/1) η Εθνική μας ομάδα των Νέων U18 από την Ιαπωνία στο δεύτερο παιχνίδι της για το διεθνές φιλικό τουρνουά "Valentin Granatkin", που διεξάγεται στην Ρωσία.

Η Εθνική είχε στο μεγαλύτερο διάστημα τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες, όμως, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει υπέρ της, με την Ιαπωνία να πετυχαίνει το γκολ στις καθυστερήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Κότσαρης απέκρουσε πέναλτι στο 75'. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία την Τετάρτη (8/1) στις 12.15.

Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Τούφας (91' Κουτσοποδιότης), Οικονόμου, Γιαλαμίδης, Τζανουλίνος, Κτιστόπουλος (70' Μαργαρίτης), Καναβέτας (57' Φασίδης), Κουλούρης (87' Αθανασιάδης), Νιούμαν (90' Πιαστόπουλος), Τσολακίδης (57' Δεληγιαννίδης).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης δήλωσε: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση των παιδιών. Ήμασταν ανώτεροι στο επίπεδο της τακτικής και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Προτιμώ να εστιάσω στην εικόνα που είχαν σήμερα τα παιδιά και όχι στο αποτέλεσμα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ