ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των Ελλήνων παικτών

Η κριτική των Ελλήνων παικτών
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Φινλανδία και το Sport24.gr κρίνει την απόδοση των διεθνών στην αναμέτρηση του Ελσίνκι.

Δεν κατάφερε η Εθνική μας ομάδα να πάρει το τρίποντο με τη Φινλανδία στο Ελσίνκι, μένοντας στο τελικό 1-1. Διαβάστε την κριτική του Sport24.gr για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Κλάουντιο Ρανιέρι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ

Αναλυτικά η κριτική:

Καρνέζης: Σταθερός ο Έλληνας γκολκίπερ, δεν ευθύνεται στο γκολ, ενώ στις φάσεις που βρίσκονταν στο τομέα ευθύνης του ή μπορούσε να επέμβει, επέδειξε καλά αντανακλαστικά.

Βύντρα: Με προβλήματα κυρίως στο δεύτερο μέρος ο άσος της Λεβάντε, ο οποίος έπαιξε στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος και δεν πιέστηκε πολύ από την πλευρά του.

Παπασταθόπουλος: Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ είχε σαφώς τις καλές του στιγμές στον αγώνα, αλλά υπήρξαν και κενά στα μετόπισθεν, όπου οι Φινλανδοί βρήκαν χώρους για να γίνουν απειλητικοί.

Μανωλάς: Ισχύει ό,τι και για τον Παπασταθόπουλο. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, η άμυνα της Εθνικής λειτούργησε καλά, αλλά υπήρξαν κενά και τρικυμίες που θα πρέπει να λείψουν σε άλλα παιχνίδια.

Τοροσίδης: Έκανε και πάλι ένα καλό παιχνίδι με την Εθνική ομάδα ο αρχηγός της. Πάντα δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ταχτσίδης: Ο άσος της Βερόνα είχε μια καλή παρουσία στη μεσαία γραμμή της Εθνικής, αλλά και αυτός στο δεύτερο μέρος δεν κινήθηκε στα ίδια επίπεδα. Σαφώς και έχει δυνατότητες για πολλά παραπάνω πράγματα. Ένας παίκτης που ποντάρει -δικαίως- πάνω του η Εθνική μας.

Μανιάτης: Προσπάθησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, είχε πάθος, αλλά και αρκετές λάθος μεταβιβάσεις. Πάντως, ήταν μαχητικός όπως πάντα.

Σάμαρης: Δεν τα πήγε καλά ο άσος της Μπενφίκα, σε συνέχεια της όχι καλής του εικόνας με τη Ρουμανία. Ίσως δεν έχει το ρυθμό που χρειάζεται, πάντως δεν βοήθησε στη μεσαία γραμμή.

Μαυρίας: Στο πρώτο μέρος είχε αρκετές καλές στιγμές, πάλεψε στη δεξιά πλευρά, πήρε μπάλες, αλλά στο δεύτερο κουράστηκε, δεν είχε δυνάμεις και σωστά αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του.

Καρέλης: Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, έκανε ιδανικό ντεμπούτο με την Εθνική, αν και αμυντικά είχε ορισμένα προβλήματα που θα πρέπει να κοιτάξει να διορθώσει στη συνέχεια. Πέτυχε και ένα θαυμάσιο γκολ με αριστερό σουτ και σίγουρα θα θυμάται για καιρό αυτό το ματς.

Αθανασιάδης: Ο Κλάους έδωσε μάχες στο πρώτο μέρος, δεν είναι ότι δεν είχε διάθεση, αλλά απειλητικός δεν έγινε ποτέ και δεν τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα. Ίσως να έπρεπε να γίνει νωρίτερα αλλαγή από τον προπονητή του. Ναι μεν προσπάθησε, αλλά ως εκεί, τίποτα παραπάνω.

Μόρας: Θετικός όσο έπαιξε από το 70' και μετά. Ένας παίκτης πάντα σταθερός που κάνει την δουλειά που πρέπει στο χορτάρι.

Μήτρογλου: Στα λεπτά που έπαιξε από το 84' και μετά, δεν κατάφερε να κάνει κάτι ιδιαίτερο και να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα.

Σαμαράς: Μπήκε στο 80', αλλά δεν θυμόμαστε κάποια αξιοσημείωτη και αξιόλογη ενέργεια από τον άσο της Γουέστ Μπρομ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ