ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των Ελλήνων διεθνών

Η κριτική των Ελλήνων διεθνών
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την παρουσία των παικτών της Εθνικής Ελλάδος στην αναμέτρηση με την Νιγηρία, όπου η ελληνική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν ο MVP της αναμέτρησης με τη Νιγηρία (0-0), με την Εθνική να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο με τους "αναπληρωματικούς". Πολύ καλή παρουσία και από τους Χριστοδουλοπουλο, Κονέ και τον πάντα θετικό Γιώργο Καραγκούνη.

Γλύκος: Δεν είχε δύσκολο έργο και όσες φορές χρειάστηκε ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του. Καλύτερή του στιγμή η απόκρουση στο μακρινό αλλά δυνατό σουτ του Μούσα στο 26ο λεπτό.

Βύντρα: Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε προβλήματα, αλλά δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου επιθετικά. Στην επανάληψη ο Μόουζες δημιούργησε όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις για τη Νιγηρία, ειδικά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου

Τζαβέλλας: Καλό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Δέχθηκε πίεση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα. Προσπάθησε για μερικά Overlap χωρίς όμως να συνεισφέρει κάτι ουσιαστικό στην επίθεση. Ίσως και να είναι οδηγία του προπονητή να μην ανεβαίνει πολύ.

Μόρας: Εύκολο απόγευμα για τον αντικαταστάτη του Παπασταθόπουλου καθώς η Νιγηρία δεν κατάφερε να μπει στην περιοχή του Γλύκου με αξιώσεις.

Μανωλάς: Ακόμα ένα καλό παιχνίδι για τον νεαρό αμυντικό. Γρήγορες επεμβάσεις και κυρίως σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας στη μεσαία γραμμή για να γίνει από εκεί το παιχνίδι της Εθνικής.

Σάμαρης: Μετρημένη και σωστή δουλειά από τον Σάμαρη στον χώρο του κέντρου. Δεν έκανε το κάτι παραπάνω αλλά δεν χρειάστηκε να το πράξει.

Καραγκούνης: Η παρουσία του στην ενδεκάδα εξασφαλίζει στην Εθνική καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή και σωστή μεταφορά της μπάλας στην επίθεση. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τον έχουμε για 90 λεπτά. Στο πρώτο ημίχρονο είχε ένα καλό σουτ από μακρινή απόσταση και μία πολύ ωραία μακρινή μπαλιά στην δεξιά πλευρά, ενώ οργάνωσε όλες τις επιθέσεις της Εθνικής.

Ταχτσίδης: Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε ως καθαρό αμυντικό χαφ και είχε καλή παρουσία στη μεσαία γραμμή, με αρκετά κλεψίματα. Στην επανάληψη προωθήθηκε αλλά δεν βρήκε το χώρο να αξιοποιήσει την τεχνική του και τα πολύ καλά πόδια που διαθέτει.

Φετφατζίδης: Ο MVP της Ελλάδας. Η ταχύτητά του και η διεισδυτικότητα του δίνουν άλλον αέρα στην επίθεση της Εθνικής. Θα μπορούσε να έχει βάλει το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας ένα γκολ αλλά το τελείωμα των φάσεων ποτέ δεν ήταν το μεγάλου του ατού. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Φέτφα με την οποία ζητάει φανέλα βασικού από τον Σάντος.

Γκέκας: Δεν πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή όπου μπορεί να γίνει επικίνδυνος.

Χριστοδουλόπουλος: Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον Λάζαρο. Έπαιξε σε αρκετές θέσεις πίσω από τον επιθετικό με ορισμένα επικίνδυνα σουτ και συνεχή κίνηση. Σίγουρα με αυτή την εμφάνιση θα έβαλε νέους πονοκεφάλους στον Φερνάντο Σάντος.

Καπίνο: Οι Νιγηριανοί ήταν περισσότερο απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Καπίνο είπε εντυπωσιακό "όχι" στο 86ο λεπτό στο σουτ του Ονάζι.

Κονέ: Μπήκε στη θέση του Καραγκούνη και επιβεβαίωσε όλα τα καλά λόγια που έχουν ακουστεί για την παρουσία του στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 85' και βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας.

Τζιόλης: Η πάσα στη φάση του 83' είναι το χάι λάιτ της σύντομης παρουσίας του στο γήπεδο.

Μήτρογλου: Δεν τελείωσε τη φάση στο 83' αλλά βρήκε πολύ ωραία με τακουνάκι τον Σαμαρά. Δεν πήρε μπάλες και δεν είχε το χρόνο να μπει στο παιχνίδι.

Σαμαράς: Πρέπει να βρει δίχτυα ο "Sam". Τη φάση του 83' ένας ποδοσφαιριστής της δικής του κλάσης έπρεπε να την τελειώσει. Δεν πειράζει, υπάρχουν και τα επίσημα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ