ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η φωτογράφιση πίσω από τις κάμερες

Η φωτογράφιση πίσω από τις κάμερες
INTIME SPORTS

Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης των παικτών της Εθνικής μας ομάδας για τις ανάγκες του επικείμενου Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Το Μουντιάλ της Βραζιλίας κοντοζυγώνει και έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία. Η Εθνική μας ομάδα δίνει το παρών στο μεγάλο αυτό "ραντεβού" και θα διεκδικήσει το δικό της δικαίωμα στο όνειρο της διάκρισης.

Από εκεί και πέρα, κάθε μεγάλη διοργάνωση έχει και συγκεκριμένες ανάγκες, όπως είναι η επίσημη φωτογράφιση των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. Έτσι, λοιπόν, το ίδιο συνέβη και με τους Έλληνες διεθνείς και το προπονητικό τιμ, που συμμετείχαν στο concept.

Η ΕΠΟ στο επίσημο κανάλι της στο Youtube δημοσιοποίησε το παρασκήνιο της φωτογράφισης και όλες τις ωραίες στιγμές πίσω από τις κάμερες. Ο Φερνάντο Σάντος σε πιο χαλαρή διάθεση, οι διεθνείς να χαμογελούν και να υπογράφουν φανέλες, το στήσιμο του σκηνικού και ό,τι αξιοπρόσεκτο συνέβη.

Ένα βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών και 18 δευτερολέπτων που αξίζει να το απολαύσετε. Η "άλλη ματιά" της Εθνικής μας και των ανθρώπων που την εκπροσωπούν, έχει πάντα το δικό της ενδιαφέρον.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ