ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η αποστολή της Εθνικής U16

Η αποστολή της Εθνικής U16

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μπάμπης Ζελενίτσας ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής U16 για το διεθνές φιλικό τουρνουά "Aegean Cup" που διοργανώνει η Τουρκία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μπάμπης Ζελενίτσας ανακοίνωσε την Τρίτη (14/1) τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής U16 για το διεθνές φιλικό τουρνουά "Aegean Cup" που διοργανώνει η Τουρκία (20-25/1).

Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί στον 1ο όμιλο μαζί με το Αζερμπαϊτζάν, την Ουκρανία και τη διοργανώτρια χώρα, ενώ στον 2ο όμιλο συμμετέχουν οι Γαλλία, Αμερική, Σκωτία και Νορβηγία.

Η Εθνική συγκεντρώνεται το Σάββατο (18/1) αναχωρεί για την Τουρκία την Κυριακή (19/1) και ώρα 10.00.

Το πρόγραμμα της Εθνικής

20/1: Αζερμπαϊτζαν-Ελλάδα (Saruhanli Stadium, 14.30)

21/1: Ελλάδα-Ουκρανία (Turgutlu 7 Eylul Stadium, 12.00)

23/1, Τουρκιά-Ελλάδα (Soma Stadium, 14.30)

Οι νικήτριες ομάδες των δύο ομίλων θα προκριθούν στον τελικό του τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 25/1/2014 και ώρα 15.00, ενώ οι δεύτερες θα παίξουν στο μικρό τελικό την ίδια ημέρα και ώρα 12.00.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Ιακωβίδης Χρυσόστομος (Άρης), Σιαμπάνης Μάριος (ΠΑΟΚ), Μπέτσας Κωνσταντίνος (Ολυμπιακός), Νικολάου Δημήτριος (Ολυμπιακός), Γιαννούτσος Γεώργιος (ΑΕΚ), Βαλμάς Κωνσταντίνος (Παναθηναϊκός), Χαρκουτσάκης Γεώργιος (Εργοτέλης), Ευαγγέλου Στέφανος (Πανιώνιος),Αγιασιώτης Πέτρος (Ντόρτμουντ), Σαχπαζίδης Παντελής (Σάλκε), Νάτσος Σπυρίδων (Ατρόμητος), Λημνιός Δημήτριος (Ατρόμητος), Λάμπρου Ευστάθιος (Ολυμπιακός), Πίσπας Σωτήριος (Παναθηναϊκός), Σταθόπουλος Αντώνιος (Τβέντε), Μούργος Σάββας (Ακαδημία Ποδοσφαίρου Επιλέκτων), Κιρτζιαλίδης Κωνσταντίνος (Ολυμπιακός) και Αντωνίου Χρήστος (ΑΕΚ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ