ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η αποστολή για Σαν Μαρίνο

Η αποστολή για Σαν Μαρίνο
INTIME SPORTS

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Σάν Μαρίνο. Δείτε την αποστολή

Τα ονόματα των διεθνών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Σαν Μαρίνο, στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού ομίλου του EURO 2013, ανακοίνωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο αγώνας ο οποίος είναι άνευ βαθμολογικής σημασίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 και ώρα 21.30 (Ελλάδας) στο Stadio Olimpico, Serravalle.

Η Εθνική Ελπίδων θα συγκεντρωθεί στις 29/5 και ώρα 13.30 σε γνωστό ξενοδοχείο και θα προπονηθεί την ίδια ημέρα στις 18.00 στον Άγιο Κοσμά. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30/5 και ώρα 13.00.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ), Αποστολόπουλος (ΠΑΟΚ), Λαγός (Παναθηναϊκός), Ποτουρίδης (Ολυμπιακός), Τζανακάκης (Εργοτέλης), Καρέλης (Εργοτέλης), Γιαννιώτης (Εθνικός Γαζώρου), Μάνταλος (Skoda Ξάνθη), Βλαχοδήμος (Skoda Ξάνθη), Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Βέλλιος (Έβερτον), Βασιλείου (Λεβαδειακός), Κάτσικας (ΠΑΟΚ), Σοϊλέδης (Δόξα Δράμας), Βασιλόγιαννης (Γλυφάδα), Καραμάνος (Ατρόμητος), Μαχαίρας (Λεβαδειακός) και Αυλωνίτης (Πανιώνιος).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ