ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Η δουλειά δεν σταματά εδώ, τώρα αρχίζει"

"Η δουλειά δεν σταματά εδώ, τώρα αρχίζει"

Οι Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Λημνιός κλήθηκαν για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών και μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για τη πρώτη τους παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Για πρώτη φορά οι Ευθύμης Κουλούρη και Δημήτρης Λημνιός κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών και οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ για τη κλήση τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Και οι δυο ευχαρίστησαν τον Μίκαελ Σκίμπε για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο τους ενώ τόνισαν ότι το όνειρο τους δεν είναι απλά μια κλήση στην Εθνική Ελλάδας αλλά να μπορέσουν να καθιερωθούν.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ"

Ο Ευθύμης Κουλούρης στις δηλώσεις του θέλησε να ευχαριστήσει τον Μίκαελ Σκίμπε που τον επέλεξε και δήλωσε αρκετά χαρούμενος για αυτό. Τόνισε πως τα όνειρα δεν σταματούν εδώ και θέλησε να ευχαριστήσει και την οικογέναι του ΠΑΟΚ με πρώτο τον Ιβάν Σαββίδη.

«Όταν ξεκινάς το ποδόσφαιρο, ένα από τα πρώτα πράγματα που ονειρεύεσαι είναι να μπαίνεις στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και να δείξω την αξία μου στο υψηλότερο επίπεδο.

Τα όνειρα, βέβαια, δεν σταματούν εδώ και μια κλήση στην Εθνική, από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που μετρά είναι η διάρκεια κι εύχομαι να καθιερωθώ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σκίμπε για την εμπιστοσύνη, τον προπονητή μου κ. Λουτσέσκου για τις ευκαιρίες που μου έδωσε, τους συμπαίκτες μου για την πολύτιμη βοήθειά τους, την οικογένεια μου και την οικογένεια του ΠΑΟΚ, με πρώτο τον Ιβάν Σαββίδη για την αμέριστή συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου».

ΛΗΜΝΙΟΣ: "ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΩ ΤΟΝ Κ. ΣΚΙΜΠΕ"

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λημνιός δήλωσε χαρούμενος που αποτελεί μέλος της νέας Εθνικής που θέλει να φτιάξει ο Μίκαελ Σκίμπε και τόνισε πως η δουλειά δεν σταματά εδώ αλλά τώρα ξεκινάει:

«Μια κλήση στην Εθνική ομάδα αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών ενός ποδοσφαιριστή και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο κ. Σκίμπε με υπολογίζει ως ένα κομμάτι του νέου παζλ που προσπαθεί να φτιάξει προκειμένου η Ελλάδα να επιστρέψει στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Αποτελεί τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φορά το εθνόσημο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να δικαιώσω τόσο τον ομοσπονδιακό προπονητή όσο και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ (προπονητή, παίκτες, πρόεδρο) που πίστεψαν σε μένα ειδικά και μου έδωσαν την ευκαιρία ν' αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί στα γήπεδα.

Η δουλειά δεν σταματάει εδώ. Αντιθέτως τώρα αρχίζει...».

Ο Δημήτρης Πέλκας από την πλευρά του θέλησε να συγχαρεί τους δυο συμπαίκτες του για την κλήση τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γράφοντας στο instagram: "Συγχαρητήρια αδερφάκια το αξίζετε!!!"

"Η δουλειά δεν σταματά εδώ, τώρα αρχίζει"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ