ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκούμας στο Sport24.gr: "Έχουμε μεγάλες βλέψεις για αυτή την Εθνική Νέων"

Γκούμας στο Sport24.gr: "Έχουμε μεγάλες βλέψεις για αυτή την Εθνική Νέων"
EUROKINISSI

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας, μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr μετά το τέλος και του δεύτερου φιλικού με την Τουρκία και υποστήριξε πως η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της Elite Round είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας με τους Έλληνες διεθνείς να δείχνουν καλό πρόσωπο για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιάννη Γκούμα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να μιλάει αποκλειστικά στο Sport24.gr μετά και την ολοκλήρωση του δεύτερου φιλικού.

Ο Γκούμας αναφέρθηκε στην παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών του αλλά και στην απουσία αρκετών βασικών επιλογών που είχε λέγοντας πως πλέον έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο καθώς ξέρει ότι μπορεί να υπολογίζει και σε άλλους ποδοσφαιριστές ενόψει της Elite Round.

Θετικό πρόσημο απ' αυτά τα δυο φιλικά κόντρα στην Τουρκία, εσείς πως το είδατε;
"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Είχαμε στο πρώτο παιχνίδι μια νίκη και στο δεύτερο νομίζω, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ καθώς είχαμε τις ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα δώσαμε χρόνο σε όλα τα παιδιά και επαναλαμβάνω ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια.

Αυτά τα φιλικά έγιναν ενόψει της Elite Round. Μας έλειπαν και άλλα παιδιά που είναι στις βασικές επιλογές λόγω του Κυπέλλου. Αν έρθουν και αυτά τα παιδιά νομίζω θα έχουμε μια καλή ομάδα και θα πάμε να διεκδικήσουμε σε ένα δύσκολο όμιλο την πρόκριση στα τελικά που θα γίνουν στην Γεωργία".

Όπως είπατε και εσείς είχατε πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, αλλά τα παιδιά που έπαιξαν ανταποκρίθηκαν στο έπακρο, αυτό σίγουρα σας δημιουργεί επιπλέον πονοκέφαλο;
"Αυτό είναι καλό για τον προπονητή, να έχει πολλές επιλογές και να έχει πολλούς καλούς παίκτες. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε στις αρχές Μαρτίου τρεις προπονήσεις και θα δούμε ποιοι είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να μπουν στην 18άδα και να πάμε να παλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την πρώτη θέση".

Έχουμε κάποια εικόνα από τη δυναμική των αντιπάλων μας;
"Η Τουρκία με την οποία επιλέξαμε να παίξουμε έχει περάσει σαν πρώτη για την επόμενη φάση. Ήταν μάλιστα στον όμιλο με τους Ουκρανούς που θα αντιμετωπίσουμε και εμείς και είχαν βγει πρώτοι. Εφόσον τους κερδίσαμε και δείξαμε και καλό πρόσωπο θεωρώ ότι το δικό μας επίπεδο είναι ψηλότερο και έχουμε μεγάλες βλέψεις".

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 6-7-8 ΜΑΡΤΙΟΥ

Τα δυο φιλικά κόντρα στην Τουρκία ήταν τα τελευταία της Εθνικής Νέων ενόψει της Elite Round. Τώρα οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα θα συγκεντρωθούν στις 6-7-8 Μαρτίου για προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά προκειμένου ο Γκούμας να έχει μια ακόμη άποψη γύρω από την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του ώστε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Να θυμίσουμε ότι στην προσεχή προκριματική φάση του EURO U19, η ελληνική ομάδα έχει κληρωθεί στον 1ο όμιλο με αντιπάλους την Ολλανδία, την Ουκρανία και την Φινλανδία και οι αγώνες θα διεξαχθούν 23-28 Μαρτίου στην Ολλανδία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ