ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκέκας: "Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα"

Γκέκας: "Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα"
INTIME SPORTS

Θετικά είναι τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Φάνης Γκέκας, μετά το φιλικό της Εθνικής με το Βέλγιο.

Ο Φάνης Γκέκας σε δηλώσεις του μετά το ματς με το Βέλγιο τόνισε ότι ήταν ένα δυνατό φιλικό που οι διεθνείς μας θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα γκολ.

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε ότι η Εθνική θα είναι έτοιμη για το EURO. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνη Γκέκα.

" Είναι μία πολύ καλή ομάδα το Βέλγιο, αλλά και εμείς δεν ήμασταν στην κατάσταση που θέλαμε. Ήταν ένα καλό και δυνατό φιλικό, παρόλο που ήμασταν όλοι μαζί μόνο δύο μέρες. Είναι σημαντικά αυτά τα φιλικά με αντιπάλους που ταιριάζουν με τη δυναμικότητα των αντιπάλων μας στο Euro.

Τo Βέλγιο παίζει γρήγορα την μπάλα και αξιοποιεί τους καλούς παίκτες που έχει στο κέντρο. Όμως, στην άμυνα αν ήμασταν πιο σοβαροί θα είχαμε πετύχει και άλλα γκολ.

Είναι σημαντικό να έρχονται σιγά-σιγά τα νέα παιδιά και να μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας. Το καλό είναι ότι δένει γρήγορα η ομάδα και πιστεύω πως και οι νέοι και οι παλιοί θα είμαστε έτοιμοι για το Euro.

Είμαστε μόνο δύο μέρες μαζί. Δεχθήκαμε γκολ από μία στημένη φάση, αλλά γενικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το καλοκαίρι, όπου θα μαζευτούμε νωρίς στην προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα θα βελτιωθεί στην προετοιμασία. Το καλοκαίρι θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ