ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκέκας: "Σοβαρότητα και πειθαρχία για τη νίκη"

Γκέκας: "Σοβαρότητα και πειθαρχία για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Φάνης Γκέκας ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ενόψει των αγώνων με την Ρουμανία δήλωσε πως αν η "γαλανόλευκη" είναι σοβαρή θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας επέστρεψε ο Φάνης Γκέκας για τα παιχνίδια με την Ρουμανία και δήλωσε πως με σοβαρότητα και πειθαρχία η Ελλάδα θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει την προσεχή Παρασκευή (15/11).

Παράλληλα, τόνισε πως το σημαντικό είναι να κερδίζει η Εθνική ομάδα και να βάλει το γκολ ο οποιοσδήποτε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάνης Γκέκας:

"Παίζουμε μέσα στην έδρα μας, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το καλό είναι ότι έχουμε την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε την Παρασκευή έτσι ώστε στον επαναληπτικό να είμαστε λίγο πιο σίγουροι. Το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι νίκη και χωρίς να δεχθούμε γκολ, το σημαντικότερο".

Για το ότι εκείνος πέτυχε το γκολ της νίκης στο πρώτο ματς των προκριματικών με την Λετονία στη Ρίγα και αν μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση, αν έχει την αγωνιστική και ψυχολογική ετοιμότητα: " Αυτό θα το δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα, να πάει στα τελικά της Βραζιλίας και από εκεί και πέρα το γκολ ας το βάλει ο οποιοσδήποτε".

Για τον κόσμο που θα γεμίσει το "Καραϊσκάκης": " Οπωσδήποτε είναι σημαντικό για μας να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη, μας δίνει την ώθηση έτσι ώστε να παίζουμε καλύτερα και το σημαντικό είναι αυτό που είπα, να είμαστε εμείς σοβαροί και από εκεί και πέρα όλα τα άλλα θα έρθουν".

Για το αν η Ρουμανία χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προσοχή: " Το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο ως το 90ό λεπτό που θα λήξει το παιχνίδι.

Για μας το σημαντικότερο είναι ότι στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα δούμε κάποια παιχνίδια της Ρουμανίας, να πάρουμε αυτό που θέλουμε και την Παρασκευή να κάνουμε αυτά που πρέπει έτσι ώστε να κερδίσουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ