ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Γαλανόλευκο" χρώμα στην κρύα Ρίγα

"Γαλανόλευκο" χρώμα στην κρύα Ρίγα

Η κρύα Ρίγα άρχισε από το μεσημέρι της Πέμπτης (6/9) να παίρνει "ζεστό γαλανόλευκο" χρώμα με τους πρώτους εκδρομείς να φτάνουν από τις γύρω χώρες της Βαλτικής

Αποστολή στην Λετονία: Παναγιώτης Χαραλάμπους

Από την ζέστη της Αθήνας και μετά από 2,5 ώρες πτήσης περίπου φτάσαμε στην κρύα Ρίγα της Λετονίας (σ.σ. μόλις 12 βαθμούς και πέφτει...) ακολουθώντας την πορεία της Εθνικής μας ομάδας προς την Βραζιλία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από την "βασίλισσα της βαλτικής" θα ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι της και σε αυτό το ραντεβού δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι πιστοί της.

Από το μεσημέρι λοιπόν στην κρύα και μουντή λόγω καιρού (αλλά πανέμορφη και μαγευτική) Ρίγα το "γαλανόλευκο" στοιχείο άρχισε να ζεσταίνει την ατμόσφαιρα.

Με την άφιξή μας στο αεροδρόμιο της Ρίγας οι πρώτοι που υποδέχθηκαν την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ήταν δύο αδέρφια ομογενείς από την Σουηδία.

"Γαλανόλευκο" χρώμα στην κρύα Ρίγα

Ο Γιάννης και ο Λάκης Κωνσταντινίδης άφησαν για λίγο την ακόμη πιο κρύα Στοκχόλμη και κατηφόρισαν στην Λετονία προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την πρώτη "μάχη" της Εθνικής μας για τα Προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Τα δύο αδέρφια έχουν μεγαλώσει στην Σουηδία (ζουν εκεί τα τελευταία 40 χρόνια) και παρότι είναι επιχειρηματίες, δεν αφήνουν την ευκαιρία χαμένη όποτε αγωνίζεται η Εθνική μας και σπεύδουν να την δουν.

Φυσικά προμηθεύτηκαν και τα εισιτήρια του αγώνα στο αεροδρόμιο της Λετονίας και έχουν πιάσει θέση στο μικρό γήπεδο της Σκόντο Ρίγα που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

"Γαλανόλευκο" χρώμα στην κρύα Ρίγα
INTIME SPORTS

Από νωρίς ωστόσο ήρθαν και άλλοι Έλληνες από την γύρω χώρες. Μια παρέα πέντε νεαρών φίλων έφτασε από τη Νορβηγία, ενώ και από τις γύρω χώρες της Λετονίας περίπου 40 άτομα.

Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών έδωσαν το παρών και στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας στο γήπεδο του αγώνα το απόγευμα της Πέμπτης (6/9).

"Γαλανόλευκο" χρώμα στην κρύα Ρίγα
INTIME SPORTS

Αργά το βράδυ έκανα την εμφάνισή τους στο γήπεδο και τα μέλη του συνδέσμου της Εθνκής μας του "Γαλανόλευκου Φάρου" περίπου 50 και αναμένεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (7/9) να δώσουν έντονο ζεστό "γαλανόλευκο" χρώμα στην πόλη και στην συνέχεια στο γήπεδο όπου υπολογίζεται πως θα βρεθούν περίπου 100 Έλληνες στις εξέδρες.

Ευχή όλων οι Έλληνες φίλαθλοι να ζεσταθούν και με το "διπλό" το βράδυ της Παρασκευής (7/9) από τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ