ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φραστικό επεισόδιο Μανιάτη, Τζαβέλλα

Φραστικό επεισόδιο Μανιάτη, Τζαβέλλα
INTIME SPORTS

Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Μανιάτης λογόφερανε στην διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης με τους Καραγκούνη και Κονέ να μπαίνουν στην μέση για να τους χωρίσουν. Δόθηκε συνέχεια και στο ξενοδοχείο.

Θερμό φραστικό επεισόδιο στην διάρκεια της προπόνηση της Τρίτης είχαν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Μανιάτης με τους δυο άσους να λογοφέρουν κατά την διάρκεια μια άσκησης δείγμα της έντασης και της πίεσης που υπάρχει στην Εθνική Ελλάδας μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Κολομβία και λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ιαπωνία.

Σε μια άσκηση όπου ο Τζαβέλλας έπρεπε να βγάζει σέντρες προς τον Μανιάτη οι πάσες του δεν ήταν καλές και μετά από τρεις-τέσσερις φορές ο μέσος της Εθνικής Ελλάδος γύρισε προς τον αριστεροπόδαρο μπακ και του είπε να συμμορφωθεί.

Ο Μανιάτης φέρεται ότι είπε στον Τζαβέλλα να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος και να βγάζει καλύτερες σέντρες. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του άσου του ΠΑΟΚ, σε μια άλλη φάση ο Τζαβέλλας φώναξε "δικιά μας", σε μια διεκδίκηση με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να λέει το ίδιο στην συνέχεια και με τον συμπαίκτη του να απαντάει "εντάξει Γιαννάκη, δικιά σου".

Ο Μανιάτης δεν άφησε να περάσει η "μπόρα" και απάντησε με την ατάκα: "Τι λες ρε, τα Γιαννάκη και αυτά στον ΠΑΟΚ".

Σε εκείνο το σημείο οι δυο παίκτες κινήθηκαν ο ένας εναντίον του άλλου αλλά οι Καραγκούνης και Κονέ μπήκαν στην μέση προτού η ένταση και λογομαχία ξεφύγει και πάρει διαστάσεις.

Την ώρα που έπιναν νερό οι διεθνείς, το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί, ακούστηκαν και άλλες κουβέντες και σύμφωνα με την πλευρά του Τζαβέλλα, περίμενε τον Μανιάτη στα αποδυτήρια και του είπε πως από τη πρώτη μέρα προσπαθεί να χαλάσει το κλίμα για δικούς του λόγους. "Εδώ δεν είναι ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΠΑΟΚ, εδώ είναι Εθνική και θα συμπεριφέρεσαι σαν μέλος της", ήταν αυτό που του είπε.

Αλλά το κλίμα στην ελληνική ομάδα διαταράχθηκε και αυτό φάνηκε λίγες ώρες αργότερα στο ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας. Εκεί ο Μανιάτης ζήτησε σε συζητήσεις να πάρει επίσημη θέση ο Φερνάντο Σάντος για το όλο θέμα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να λέει ότι αυτά γίνονται σε προπονήσεις όπου υπάρχει ένταση και πάθος αλλά με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να μην επιβεβαιώνουν όσα έγιναν.

Ο μέσος της Εθνικής Ελλάδος όμως ήταν ανένδοτος και σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε και εισιτήρια για να φύγει και να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά τον έπεισαν οι ψυχραιμότεροι να παραμείνει.

Από την πλευρά, του, ο Τζαβέλλας, μιλώντας σε όλη την ομάδα, επέμενε πως πιστεύει όλα όσα είπε για τον συμπαίκτη του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και πως λειτουργεί αυτόνομα εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους.

Λίγες ώρες αργότερα, όπως φάνηκε το επεισόδιο είχε λήξει καθώς όλα τα μέλη της αποστολής αναχώρησαν για το Νατάλ χωρίς κανένα πρόβλημα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ