ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλική ήττα της Ελπίδων από την Σλοβενία με 3-1

ΝΕΟΙ Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
ΝΕΟΙ Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 3-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβενίας στο τουρνουά "Memorial Lobanovsk 2018" με τον Μωραίτη να είναι ο σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβενίας στο πλαίσιο του τουρνουά "Memorial Lobanovsk 2018" που διεξάγεται στην Ουκρανία.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης που είχε καλέσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές για αυτό το τουρνουά χρησιμοποίησε 18 ποδοσφαιριστές και έκανε αρκετές δομικές.

Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μετά από ένα πέναλτι στο 23' και ένα λάθος στην άμυνα στο 60' για να μειώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο 75' μετά από πάσα του Χατζηγιοβάνη και σουτ του Μωραίτη. Ένα λεπτό αργότερα όμως και σε μια βαθιά μπαλιά ο Κουσιάδης δεν πρόλαβε και έγινε το τελικό 3-1.

Εθνική Ελλάδος: Κουσιάδης, Χατζηδιάκος (63’ Ευαγγέλου), Μαυροπάνος, Κατράνης (46’ Κυριακόπουλος), Στάικος (63’ Νάτσος), Καραχάλιος (75’ Σβαρνάς), Φασίδης (63’ Γιούσης), Βασιλούδης (46’ Μωραϊτης), Χατζηγιοβάνης (75’ Μπουζούκης), Κωτσόπουλος, Μασούρας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ