ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φετφατζίδης: "Όσο παίζουμε, ελπίζουμε"

Φετφατζίδης: "Όσο παίζουμε, ελπίζουμε"
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα μπορεί την Τετάρτη (14/8) να αντιμετωπίζει σε φιλικό την Αυστρία, ωστόσο το μυαλό των διεθνών είναι στα επίσημα παιχνίδι του Σεπτεμβρίου, όπως ανέφεραν Φετφατζίδης και Νίνης. Εξετάστηκε από τον γιατρό της Εθνικής ο Σαμαράς.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Τετάρτη (14/8) αντιμετωπίζει την Αυστρία στο Ζάλτσμπουργκ σε φιλική αναμέτρηση, ωστόσο το μυαλό των Ελλήνων διεθνών βρίσκεται στα επίσημα ματς του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μάλιστα, στα παιχνίδια της Εθνικής μας και της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης τον Σεπτέμβριο στάθηκαν στις δηλώσεις που έκαναν πριν την απογευματινή προπόνηση της "γαλανόλευκης" οι Γιάννης Φετφατζίδης και Σωτήρης Νίνης.

" Είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το πιθανότερο είναι να πάμε στα μπαράζ και από εκεί και πέρα να τα δώσουμε όλα. Αποτελεί όνειρό μας να βρεθούμε στα γήπεδα της Βραζιλίας", είπε αρχικά Φετφατζίδης και πρόσθεσε:

" Το φιλικό με την Αυστρία έχει ως στόχο να δούμε κάποια πράγματα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα ματς. Κλειδί για τον όμιλο αποτελούν οι εκτός έδρας αγώνες της Βοσνίας. Μία γκέλα της μπορεί να φέρει κάτι καλό. Όσο παίζουμε, ελπίζουμε".

Για την κλήση του στην Εθνική ανέφερε: " Θέλω να βοηθήσω την Εθνική ομάδα και να εξασφαλίσω μόνιμη θέση στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος".

Νίνης: "Κρίσιμα τα επόμενα δύο ματς"

Ο Σωτήρης Νίνης από την πλευρά του αναφέρθηκε τόσο στα επίσημα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ, όσο και για το μέλλον του. " Θα κυνηγάμε τη Βοσνία μέχρι τέλους, περιμένοντας κάποια γκέλα της, αλλιώς θα διεκδικήσουμε την πρόκριση μέσω των μπαράζ.

Έχω στόχο να πάω σε μία ομάδα που θα παίζω, προκειμένου να βρεθώ στην Βραζιλία με την Εθνική ομάδα. Χαρακτηρίζω κρίσιμα τα επόμενα δύο ματς, τα οποία πιστεύω ότι θα καθορίσουν τι θα γίνει στον όμιλο".

Φετφατζίδης: "Όσο παίζουμε, ελπίζουμε"
INTIME SPORTS

Εξετάστηκε ο Σαμαράς

Στο μεταξύ στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά το παρών έδωσε και ο Γιώργος Σαμαράς. Ο επιθετικός της Σέλτικ δεν είναι στην αποστολή της Εθνικής για το φιλικό με την Αυστρία, καθώς αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Ο Σαμαράς μάλιστα εξετάστηκε από τον γιατρό της Εθνικής μας ομάδας και θα κάνει αγών δρόμου προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος στα play off του Champions League στα παιχνίδια της Σέλτικ με την Σαχτάρ.

Φετφατζίδης: "Όσο παίζουμε, ελπίζουμε"
INTIME SPORTS
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ