ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έτοιμη η Εθνική για την Λιθουανία

Έτοιμη η Εθνική για την Λιθουανία
INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (7/6) με την Λιθουανία στο Βίλνιους. Κανονικά προπονήθηκε και ο Καραγκούνης

Με μια απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη (5/6) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία της η Εθνική μας ομάδα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (7/6) με την Λιθουανία στο Βίλνιους.

Ο Φερνάντο Σάντος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς και ο Γιώργος Καραγκούνης προπονήθηκε κανονικά, ενώ συμμετείχε και στο δίτερμα.

Κατά την διάρκεια του "οικογενειακού" διπλού, ο Πορτογάλος Ομοσπονδιακός τεχνικός χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, δείχνοντας πως σε μεγάλο ποσοστό έχει καταλήξει σε αυτούς που θα ξεκινήσουν στην αναμέτρηση της Παρασκευής.

Στην μια ομάδα (με τους βασικούς) αγωνίστηκαν οι Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Κατσουράνης, Ταχτσίδης, Γκέκας, Σαμαράς, και Κονέ.

Στην άλλη ομάδα (με τους αναπληρωματικούς) έπαιξαν οι: Σηφάκης, Βύντρα, Μανιάτογλου (μεταφραστής Σαντός), Χριστοδουλόπουλος, Τζαβέλλας, Τζιώλης, Καραγκούνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Φορτούνης και Μήτρογλου.

Η Εθνική μας ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (6/6, 10.00) για την Λιθουανία και το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση (18.30), ενώ λίγο νωρίτερα η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος (17.45).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ