ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκέκας: "Θα πάμε να κερδίσουμε"

Γκέκας: "Θα πάμε να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα θα πάει στην Λιθουανία με ένα και μοναδικό στόχο τη νίκη, σύμφωνα με όσα είπαν οι Φάνης Γκέκας και Κώστας Μανωλάς

Νίκη έστω και με μισό μηδέν είναι ο στόχος της Εθνικής μας ομάδας στην αναμέτρηση της Παρασκευής (7/6) με την Λιθουανία στο Βίλνιους.

Αυτό τόνισε τόσο ο Φάνης Γκέκας, όσο και ο Κώστας Μανωλάς οι οποίοι μίλησαν πριν από την απογευματινή προπόνηση της Εθνικής την Τετάρτη (5/6).

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάνης Γκέκας:

" Δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση από ότι δείχνει στις προπονήσεις, είναι τέλος περιόδου, αλλά αυτά δεν μπορούμε να τα πούμε αυτή τη στιγμή προέχει το παιχνίδι της Παρασκευής εμείς είμαστε έτοιμοι και πρέπει να πάμε να κερδίσουμε".

Για το αν θέλουμε τη νίκη, έστω και χωρίς καλή εμφάνιση: "Θ έλουμε τους τρεις βαθμούς όπως και να έχει".

Αν περιμένει να βγάλει η Εθνική μέσα στο γήπεδο παραπάνω εγωισμό μετά από την ήττα με την Βοσνία: " Το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μετά από άτυχα αποτελέσματα καταφέρνουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και την Παρασκευή όποιες συνθήκες και αν έχουμε πρέπει να πάμε να κερδίσουμε και πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Αν περιμένει στραβοπάτημα της Βοσνίας: " Πρώτα κοιτάμε την δικιά μας ομάδα να πάρουμε τα πέντε παιχνίδια που απομένουν και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει".

Αν είναι έτοιμος να σκοράρει: " Θα δείξει την παρασκευή".

Μανωλάς: "Πάμε μόνο για τη νίκη"

Από την πλευρά του ο Κώστας Μανωλάς είπε: " Είναι μια πάρα πολύ κρίσιμη αναμέτρηση πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε καλοί στο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για τη συνέχεια".

Για τα προβλήματα κυρίως στην άμυνα: " Υπάρχουν τα προβλήματα του Αβραάμ, του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Μαλεζά, αλλά η Εθνική έχει βάθος πιστεύω όλοι οι παίκτες είμαστε ισάξιοι και μπορούμε να καλύψουμε τα κενά".

Αν οι διεθνείς έχουν διαβάσει την Λιθουανία: " Ο προπονητής μας, μας έχει πει όσα έπρεπε να μας πει όπως κάθε φορά το κάνει. Την έχουμε διαβάσει καλά και πιστεύω θα την κερδίσουμε εύκολα ή δύσκολα την Παρασκευή".

Για την αίσθηση του πλαστικού χλοοτάπητα που προπονήθηκαν την Τρίτη οι παίκτες: " Δεν είναι η πρώτη φορά που πατάμε συνθετικό χλοοτάπητα. Σίγουρα είναι διαφορετικό το να παίζεις όλη τη χρονιά σε φυσικό χορτάρι, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι αυτό το παιχνίδι πάμε μόνο για τη νίκη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ