ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Ρανιέρι

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Ρανιέρι
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει εκπλήξεις όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην αντίστοιχη της Φινλανδίας. Ποιοι θα ντεμπουτάρουν;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ομοσπονδιακός τεχνικός , Κλάουντιο Ρανιέρι, ετοιμάζει αλλαγές όσον αφορά το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας απέναντι στην αντίστοιχη της Φινλανδίας στο Ελσίνκι, για τα προκριματικά του Euro 2016.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ

Παρά τα όσα δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στους Λουκά Βύντρα, Χάρη Μαυρία, Νίκο Καρέλη και Στέφανο Αθανασιάδη.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο Ορέστης Καρνέζης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, Μανωλάς και Παπασταθόπουλος θα είναι το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Τοροσίδης και Βύντρα, χωρίς να διευκρινίζεται ποιος θα είναι στο δεξί και ποιος στο αριστερό.

Η μεσαία γραμμή θα αποτελείται από την τριάδα των Ταχτσίδη, Σάμαρη και Μανιάτη, ενώ η επίθεση είναι αυτή που παρουσιάζει το μεγαλύτερο βαθμό έκπληξης, όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που θα τη στελεχώσουν.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα βρίσκεται στην κορυφή, πλαισιωμένος από τους Χάρη Μαυρία και Νίκο Καρέλη, οι οποίοι θα αγωνιστούν στις δύο πτέρυγες.

Συνοπτικά, όπως φαίνεται στο Ελσίνκι θα ξεκινήσουν οι ακόλουθοι έντεκα ποδοσφαιριστές: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Βύντρα, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μανιάτης, Μαυρίας, Καρέλης, Αθανασιάδης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ