ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πηγαίνει Εσθονία ο αντι-Καπίνο για τον τελικό με Ισπανία

Πηγαίνει Εσθονία ο αντι-Καπίνο για τον τελικό με Ισπανία
INTIME SPORTS

Έπειτα από πολύωρες διαβουλεύσεις, η Ισπανία και η UEFA έδωσαν το "ΟΚ" για να αντικατασταθεί ο Καπίνο με άλλον παίκτη και να υπάρχει 2ος τερματοφύλακας στον τελικό του Euro Under-19 με την Ισπανία.

Η αποβολή του Καπίνο στο ματς με την Αγγλία είναι ένα πλήγμα για την Εθνική ομάδα Νέων, έστω κι αν ο Διούδης κάλυψε επάξια το κενό του (έπιασε και πέναλτι) και τελικά ήρθε η πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το πλήγμα λοιπόν είναι μεγάλο, γιατί υπήρχαν δύο τερματοφύλακες στην αποστολή και με την τιμωρία του Καπίνο, η Εθνική μας ομάδα, θα παρουσιαζόταν στον τελικό χωρίς πορτιέρο στον πάγκο.

Όλα όμως πήγαν καλά, καθώς μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις και ενέργειες της ΕΠΟ και συγκεκριμένα του Σοφοκλή Πιλάβιου, βρέθηκε λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ήταν συνεχώς σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της UEFA, που μαζί με τους Ισπανούς έδωσαν το "ΟΚ" και έτσι θα υπάρξει αντικαταστάτης του Καπίνο.

Έτσι λοιπόν, αναμένεται ο Κώστας Τσάνας να αποφασίσει ποιος θα βρεθεί στην Εσθονία για να καλύψει το κενό του πορτιέρο του Παναθηναϊκού για τον τελικό κόντρα στην Ισπανία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ