ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιλέξτε την ενδεκάδα της Εθνικής

Επιλέξτε την ενδεκάδα της Εθνικής
INTIME SPORTS

Τις Νήσους Φερόε αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (21:45) η Εθνική Ελλάδος, με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της. Το Sport24.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την ενδεκάδα που θα φέρει την πρώτη νίκη στα προκριματικά του Euro 2016.

Με μόλις 1 βαθμό στα τρία πρώτα παιχνίδια, η νίκη για την Εθνική Ελλάδος στον αποψινό (14/11, 21:45, LIVE από το Sport24.gr) αγώνα με αντίπαλο τις Νήσους Φερόε είναι μονόδρομος. Κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά και με αρκετά προβλήματα, που έχουν αναγκάσει τον Ρανιέρι να καλέσει πολλούς νέους παίκτες, η ελληνική ομάδα αναζητά το πρώτο της τρίποντο στα προκριματικά του Euro 2016.

Όπως είπαμε, τα νέα πρόσωπα δεν είναι λίγα, κάτι που σημαίνει πως η σύνθεση της Εθνικής στον αγώνα του "Καραϊσκάκης" αναμένεται να είναι εντελώς διαφοροποιημένη σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής. Σίγουρα, ο Ιταλός τεχνικός θα πρέπει να σκεφτεί αρκετά ώστε να καταλήξει στους 11 που θα φέρουν τη νίκη.

Μπορείτε να τον βοηθήσετε; Το Sport24.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς, σαν να ήσασταν στη θέση του Ρανιέρι, την ενδεκάδα που θα παρατάσσατε κόντρα στους "ψαράδες" των Νήσων Φερόε.







TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ