ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιλέξτε την 23άδα της Εθνικής

Επιλέξτε την 23άδα της Εθνικής
Καραγκούνης

Ανακοινώθηκε η προεπιλογή της Εθνικής μας ομάδας και ο Φερνάντο Σάντος διάλεξε 30 παίκτες. Βγάλτε την 23άδα της αρεσκείας σας ενόψει του Μουντιάλ.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τους 30 παίκτες που αποτελούν την προεπιλογή της Εθνικής μας ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, το οποίο ξεκινάει στις 12 Ιουνίου και η "γαλανόλευκη" συμμετέχει στον τρίτο όμιλο με Ιαπωνία, Ακτή Ελεφαντοστού και Κολομβία.

Το Sport24.gr από την Δευτέρα τρέχει ένα μεγάλο poll, όπου συγκέντρωσε 41 παίκτες που θα μπορούσε να καλέσει ο Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ και σας έδωσε την δυνατότητα να φτιάξετε την αποστολή της αρεσκείας σας.

Πλέον, τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα, αφού γνωρίζουμε την προεπιλογή, άρα αυτοί που κόπηκαν από τον Πορτογάλο κόουτς, δεν υπολογίζονται πλέον και δεν μετρούν οι ψήφοι που πήραν.

Από τους 30 παίκτες που έχουν απομείνει, φτιάξτε την τελική 23άδα που θα θέλατε να ακούσετε την Δευτέρα (11:00) δια στόματος του ομοσπονδιακού μας εκλέκτορα.

Δίνεται η δυνατότητα σε όλους να μπουν στην θέση του προπονητή και να διαμορφώσουν το τελικό ρόστερ, όπως θα το επιθυμούσαν για το μεγάλο "ραντεβού" στη χώρα του καφέ και της σάμπα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ