ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκτός Μουντιάλ Νέων ο Μαυρίας

Εκτός Μουντιάλ Νέων ο Μαυρίας
INTIME SPORTS

Μετά από συνεννόηση του ιατρικού τιμ της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού αποφασίστηκε ο Χάρης Μαυρίας να μην ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής Νέων U20 στο Μουντιάλ της Τουρκίας λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους κοιλιακούς. Διαβάστε τι του είπε ο Τάκης Φύσσας

Μια απρόσμενη εξέλιξη υπήρξε την Τετάρτη (5/6) στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Νέων U20 και ενόψει του Μουντιάλ της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Τσάνας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χάρη Μαυρία, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού έχει ενοχλήσεις του κοιλιακούς και μετά από συνεννόηση του ιατρικού τιμ της Εθνικής και του Παναθηναϊκού σε σύσκεψη στον Άγιο Κοσμά παρουσία και του Νίκου Νταμπίζα αποφασίστηκε να μην μεταβεί στην Τουρκία.

Όπως ήταν λογικό ο Μαυρίας στο άκουσμα της είδησης στεναχωρήθηκε πολύ που δεν θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Τάκη Φύσσα να προσπαθεί να τον παρηγορήσει λέγοντάς του χαρακτηριστικά " Μην στεναχωριέσαι έχει και το άλλο Μουντιάλ το μεγάλο", εννοώντας το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ