ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκτός Εθνικής λόγω διαβατηρίου

Εκτός Εθνικής λόγω διαβατηρίου
INTIME SPORTS

Διαβάστε για ποιον λόγο δεν κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων για το φιλικό με την Ουκρανία ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στέφανος Καπίνο.

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων αντιμετωπίζει την Τρίτη (13/8) την Ουκρανία εκτός έδρας σε φιλική αναμέτρηση και αποτέλεσε μια μικρή έκπληξη η μη κλήση του Στέφανο Καπίνο στην αποστολή.

Αυτό διότι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν βασικός με την Εθνική Νέων που ήταν επίσης προπονητής ο Κώστας Τσάνας στο πρόσφατο Μουντιάλ της Τουρκίας.

Τελικά ο λόγος της μη κλήσης του Καπίνο στην Εθνική δεν είναι αγωνιστικός, αλλά εξωαγωνιστικός και συγκεκριμένα, λόγω διαβατηρίου!

Ο Καπίνο αμέσως μετά το Μουντιάλ των Νέων ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και δεν είχε καταλάβει ότι έληξε το διαβατήριό του (για την Ουκρανία χρειάζεται διαβατήριο).

Όταν το κατάλαβε ενημέρωσε σχετικά την ΕΠΟ, αλλά τόσο η Ομοσπονδία όσο και ο παίκτης δεν προλάβαιναν να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να ανανεωθεί και έτσι ο γκολκίπερ του ΠΑΟ έμεινε εκτός Εθνικής Ελπίδων.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ