ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εγκαίνια για το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας

Εγκαίνια για το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας
Καραγκούνης Σηφάκης

Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του Μουσείου της Εθνικής ομάδας στα Χανιά, υπό την αιγίδα του "Γαλανόλευκου Φάρου".

Παρόντες στις εκδηλώσεις της Κυριακής ήταν πλήθος της πολιτικής ηγεσίας της τοπικής κοινωνίας των Χανιών (οιαντιδημάρχοι: Λειψάκης Δημητρης, Λιονάκης Μανούσος, Νίκος Βλαζάκης), καθώς και πολλοί άνθρωποι από τον χώρο του Αθλητισμού και κυρίως της Εθνικής Ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, παρόντες ήταν από την ΕΠΣ Χανιωνοι Γιάννης Μαρακάκης, Ακασιάδης Ιορδάνης, Λυκάκης Δημήτρης.Φυσικά, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Μιχάλης Σηφάκης συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, ενώ για ώρα δεν έπαψαν να φωτογραφίζονται με μικρούς και μεγάλους δίπλα στα τριακόσια και πλέον εκθέματα του Μουσείου της Εθνικής.

"Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Γαλανόλευκου Φάρου για την ωραία προσπάθεια και μακάρι να βρουν μιμητές. Μακάρι ακόμα να την αγαπάνε σε όλη την Ελλάδα τόσο πολύ την εθνική διότι αυτό μας βοηθάει πολύ. Οσον αφορά το καινούργιο Μουσείο θέλω να καλέσω τον κόσμο να το επισκεφτεί διότι έχει πολύ ωραία πράγματα και αξίζει κάποιος να τα δει", δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας Γιώργος Καραγκούνης.

Δείτε φωτογραφίες στο σάιτ του " Γαλανόλευκου Φάρου"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ