ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δυνατό τεστ η Ελπίδων με την Ουκρανία

Δυνατό τεστ η Ελπίδων με την Ουκρανία
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την δυνατή φιλική αναμέτρηση της Τρίτης (13/4, 19.30) με την Ουκρανία, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της τον Σεπτέμβριο.

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου θα δώσει το βράδυ της Τρίτης (13/4, 19.30) η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία στη Lviv Arena, με τον Κώστα Τσάνα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η προετοιμασία της Ελπίδων ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (12/8) στην Ουκρανική πόλη.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Λυκογιάννης, Διαμαντάκος, Γιαννιώτης, Κολοβός (Ολυμπιακός), Λαγός, Καρέλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Βέλλιος (Έβερτον), Γιαννιώτας (Fortuna Dusseldorf 1895 EV), Μπάλλας (Ατρόμητος Αθηνών), Μπουχαλάκης, Τζανακάκης (Εργοτέλη), Κίτσιου (ΠΑΟΚ), Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Ποτουρίδης (Novara Calcio), Διούδης, Κοτσαρίδης (Άρης), Γούτα (Skoda Ξάνθη) και Σταφυλίδη (Bayer 04 Leverkuzen).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιούρι Μοζαρόφσκι, με βοηθούς τους Ανατόλι Φιλέβιτς-Βίκτορ Κραβτσένκο και 4ο διαιτητή τον Γιούρι Χρίσιο (όλοι Ουκρανοί).

Σε ότι αφορά τα επίσημα παιχνίδια η Ελλάδα συμμετέχει στον 7ο προκριματικό όμιλο μαζί με την Πολωνία, την Τουρκία, τη Σουηδία και τη Μάλτα και ο πρώτος της επίσημος αγώνας θα διεξαχθεί στις 10/9 με αντίπαλο τη Μάλτα στο Περιστέρι.

Έχει γίνει ήδη ένας αγώνας του ομίλου, ανάμεσα στην Πολωνία και τη Μάλτα (2-0 οι Πολωνοί), ενώ στις 13/8 οι Πολωνοί αγωνίζονται ξανά στην έδρα τους αυτή τη φορά κόντρα στην Τουρκία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ