ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δύσκολα προλαβαίνει Σάλκε ο Μανιάτης

Δύσκολα προλαβαίνει Σάλκε ο Μανιάτης
INTIME SPORTS

Άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Μανιάτης, που τραυματίστηκε στο ματς Ελλάδα-Λιθουανία και θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε (Τρίτη 18/9, 21:45). Αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Μπορεί η Ελλάδα να νίκησε την Λιθουανία με 2-0 και να έκανε το 2 στα 2 στα προκριματικά του Μουντιάλ, όμως στο συγκεκριμένο ματς τραυματίστηκε ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μανιάτη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και όπως φαίνεται θα μείνει αρκετές ημέρες εκτός δράσης.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής αμυντικός μέσος, έχει ένα οστικό οίδημα στο γόνατο και οι πρώτες προβλέψεις αναφέρουν πως θα μείνει στα pit για 7-10 ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Μανιάτης δεν θα παίξει με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και θα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε την επόμενη Τρίτη (18/9, 21:45).

Άτυχος λοιπόν ο διεθνής άσος, άτυχος και ο Ολυμπιακός που μπορεί να μην έχει ένα από τα πιο σημαντικά του όπλα, στο κομβικό ματς της πρεμιέρας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Θα πρέπει βέβαια να περιμένουμε και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία θα υποβληθεί ο άσος του Ολυμπιακού και θα φανεί το ακριβές πρόβλημα.

Ανανεώνει ο Αμπντούν

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Βρέντζος, ενδέχεται να συναντηθεί με τον Τζαμέλ Αμπντούν, προκειμένου οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Στον Πειραιά είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση και την συμπεριφορά του Αλγερινού άσου, ενώ και ο ίδιος είναι άκρως ικανοποιημένος στους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Αναμένουμε λοιπόν τη συνάντηση των δύο πλευρών και να δούμε αν Ολυμπιακός και Αμπντούν συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τα επόμενα χρόνια.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ