ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαμαντάκος: "Μονόδρομος η νίκη"

Διαμαντάκος: "Μονόδρομος η νίκη"
INTIME SPORTS

Για την Εθνική ομάδα των Ελπίδων δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στο ματς με την Μάλτα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαμαντάκο.

Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Μάλτας συνέχισε την προετοιμασία της η Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα της Τρίτης (15/10) με τη Μάλτα.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν για προληπτικούς λόγους οι Κουρμπέλης και Μπουγαΐδης, χωρίς ωστόσο η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία. Η τελευταία προπόνηση της Ελπίδων θα γίνει τη Δευτέρα (14/10, 17.00) στο Ta Qali.

Στο μεταξύ στο παιχνίδι με την Μάλτα και την σημασία που έχει η νίκη μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντάκος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Ο Έλληνας επιθετικός είπε χαρακτηριστικά: " Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας πέρα από τη νίκη. Η ήττα στην Τουρκία μας έφερε πίσω στο κυνήγι της πρωτιάς, όμως βρισκόμαστε στην αρχή της διοργάνωσης και όλα μπορούν να διορθωθούν, αν, φυσικά, δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές μας δυνατότητες. Όλα τα ματς θα είναι ντέρμπι από δω και πέρα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ