ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν περνάει στο ντούκου η ήττα-ντροπή

Δεν περνάει στο ντούκου η ήττα-ντροπή

Σύμφωνα με ενημέρωση από την διεύθυνση επικοινωνίας της ΕΠΟ, το ζήτημα της ήττας με σκορ 0-10 της Εθνικής Νέων από την αντίστοιχη της Ελβετίας σε φιλικό παιχνίδι θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ήττα-ντροπή υπέστη η Εθνική Νέων Ανδρών από την αντίστοιχη της Ελβετίας σε φιλικό αγώνα. Το 10-0 δεν καταπίνεται εύκολα, έστω και αν δεν ήταν για κάποια επίσημη διοργάνωση και σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα της U19 που κοουτσάρει ο Βασίλης Τζαλακώστας έγραψε μια από τις πιο μελανές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και σαφώς και θα πρέπει να υπάρξουν επιπτώσεις, με την κατάσταση να περνάει πλέον στα χέρια των αρμοδίων.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ "το ζήτημα της βαρύτατης ήττας με σκορ 0-10 της Εθνικής Νέων από την αντίστοιχη της Ελβετίας σε φιλικό παιχνίδι θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΠΟ την προσεχή Τρίτη 14/10/2014 και σύμφωνα με όσα θα αναφέρονται στη εισήγηση που θα υποβληθεί στα μέλη του συμβουλίου από τους υπευθύνους της αποστολής που είχαν ταξιδέψει στην Ελβετία".

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν, αλλά αναμφίβολα η πανωλεθρία αυτή προκάλεσε σοκ και απογοήτευση σε όλους. Σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν και οι εξελίξεις...

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ