ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ατομικό πρόγραμμα ο Σταφυλίδης

Ατομικό πρόγραμμα ο Σταφυλίδης

Με προπόνηση στο "Huseyin Avri Aker Stadium" της Τραπεζούντας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής U20 για το ματς με την Παραγουάη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σταφυλίδης. Διαβάστε τι δήλωσε ο Κουρμπέλης.

Με προπόνηση στο "Huseyin Avri Aker Stadium" της Τραπεζούντας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων U20 για τον τελευταίο της αγώνα στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ με αντίπαλο την Παραγουάη (28/6, 18.00).

Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι διεθνείς εκτός του αρχηγού Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα είναι στην διάθεση του Κώστα Τσάνα.

Επίσης, οι διεθνείς παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης (27/6) video με φάσεις από τους αγώνες της Παραγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπακαρί Γκασάμα (Γκάμπια), με βοηθούς τους Ανγκεσόμ Ογκμπαμαριάμ (Ερυθραία)-Φελισιέν Καμπαντά (Ρουάντα), και 4ος διαιτητή τον Γουόλτερ Λόπεζ (Γουατεμάλα).

Στο μεταξύ, για την τελευταία αναμέτρηση του ομίλου ο Δημήτρης Κουρμπέλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ: " Είναι ένας αγώνας-σταθμός για την Εθνική. Θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα, καλοδουλεμένη και σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο.

Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο η νίκη και όχι κάτι άλλο. Δεν συζητάμε για συνδυασμούς αποτελεσμάτων, γιατί έχουμε μάθει να κοιτάμε την ομάδα μας και να πιστεύουμε στις δικές μας δυνάμεις. Είμαι αισιόδοξος ότι το βράδυ της Παρασκευής θα μας βρει όλους να πανηγυρίζουμε μια ιστορική επιτυχία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ