ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ατομικό πρόγραμμα για δύο

Ατομικό πρόγραμμα για δύο
INTIME SPORTS

Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τις αναμετρήσεις με Σλοβακία και Λιχτενστάιν με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιώργο Σαμαρά να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Με απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ξεκίνησε την Δευτέρα (7/10) η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Σλοβακία και Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Οι Έλληνες διεθνείς που συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι (12.00) σε γνωστό ξενοδοχείο το απόγευμα πάτησαν χορτάρι, με την προπόνηση να είναι σε χαλαρούς ρυθμούς, καθώς το σαββατοκύριακο υπήρξε δράση και ο Σάντος δεν θέλησε να τους κουράσει.

Τα μοναδικά προβλήματα της προπόνησης ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Γιώργος Σαμαράς. Ο πρώτος έκανε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο δεύτερος πήγε καθυστερημένα στην προπόνηση, καθώς άργησε η πτήση του.

Στο ματς της Παρασκευής (11/10) με την Σλοβακία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στην Λετονία.

Η προετοιμασία της Εθνικής για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών θα συνεχιστεί την Τρίτη (8/10) στον Άγιο Κοσμά το απόγευμα (17.00).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ