ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ατομικό για Μανωλά, Μήτρογλου

Ατομικό για Μανωλά, Μήτρογλου
Ατομικό πρόγραμμα οι Μανωλάς, Μήτρογλου INTIME SPORTS

Οι Κώστας Μανωλάς και Κώστας Μήτρογλου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου αλλά θα είναι στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το ματς με την Ακτή.

Όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος της Εθνικής Ελλάδος η αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού θα κρίνει και την πρόκριση η μη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στους 16 του Μουντιάλ. Ο Φερνάντο Σάντος θέλει οι παίκτες του να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστοι γίνεται στην αναμέτρηση αυτή και για αυτό στην προπόνηση του Σαββάτου ξεκούρασε τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα όλοι όσοι έπαιξαν στο ματς με την Ιαπωνία γυμνάστηκαν μόνοι τους ενώ οι Μανωλάς και Μήτρογλου που αντιμετωπίζουν ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τους Ιάπωνες γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Η κατάσταση τους όμως δεν εμπνέει ανησυχία και θα είναι στην διάθεση του Σάντος για το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ατομικό για Μανωλά, Μήτρογλου
Η προπόνηση της Εθνικής στο Αρακαζού INTIME SPORTS

Όσον αφορά τους υπόλοιπους έπειτα από το καθιερωμένο τρέξιμο επιδόθηκαν σε ένα οικογενειακό διπλό στο ¼ του γηπέδου ώστε οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Ιαπωνία να διατηρήσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος την Κυριακή περιλαμβάνει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των παικτών στις 13.30 και προπόνηση στις 17.00.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ