ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αποθέωση της Marca στον Στέφανο Καπίνο

Αποθέωση της Marca στον Στέφανο Καπίνο
Στέφανος Καπίνος

Το Euro U19 αρχίζει την Τρίτη (3/7) με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει την Ισπανία και την Marca να αποθεώνει τον Στέφανο Καπίνο.

Μετά τους άνδρες την σκυτάλη για το... μικρό Euro παίρνει η Εθνική ομάδα Νέων, που θα βρει απέναντι της ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου (Ισπανία).

Η Marca ασχολήθηκε με την ομάδα μας και συγκεκριμένα με τον άσο του Παναθηναϊκού Στέφανο Καπίνο, τον οποίο χαρακτηρίζει ως "Κολοσσό της Ρόδου"!

Το δημοσίευμα ξεκινά με μία σύντομη αναφορά στην καριέρα του και το γεγονός πως σε ηλικία 17 ετών κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, ενώ τον χαρακτηρίζει ως διάδοχο του Αντώνη Νικοπολίδη.

Μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του νεαρού άσου: "Ο Αντώνης είναι ένα παράδειγμα για όλους και φυσικά θέλω να ακολουθήσω τα βήματα του. Σήμερα όμως ίνδαλμα μου είναι ο Μπουφόν. Όχι βέβαια ο Μπουφόν της Κυριακής -οπυ έχασε από την Ισπανία- (γέλια)".

"Θέλω να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και με την Εθνική θα τα καταφέρω, αφού έχουμε εξαιρετική ομάδα. Η πρόκριση στην επόμενη φάση βέβαια είναι δύσκολη. Ξέρουμε πως οι Ισπανία είναι εξαιρετική ομάδα. Τους σέβομαι, αλλά δεν φοβάμαι".

Σε ερώτηση για το βαρύ "κανόνι" της Ισπανίας, Πάκο, και το αν τον φοβάται, δήλωσε: "Τον γνωρίζω καλά. Έκανε το ντεμπούτο του με την Βαλένθια. Είναι εξαιρετικός επιθετικός και με μεγάλο δείκτη νοημοσύνης. Πρέπει να προσέξουμε"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ