ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ακόμα τρεις στην προετοιμασία της Ελλάδας

Ακόμα τρεις στην προετοιμασία της Ελλάδας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης και Παπάζογλου ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, που αναχωρεί την Τρίτη για το Σίδνεϊ.

Ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, τη Δευτέρα (30/5). Οι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης και Παπάζογλου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και τέθηκαν υπό τις οδηγίες του Μίκαελ Σκίμπε.

Η αποστολή της Ελλάδας δεν έχει συμπληρωθεί, διότι αναμένεται η προσθήκη άλλων πέντε παικτών, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις στα playoffs της Superleague. Οι Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μάνταλος, Αραβίδης και Μπακασέτας θα μεταβούν απ' ευθείας στην Αυστραλία την Τετάρτη (1/6), μετά τα ματς που έχουν με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώνεται στο ξενοδοχείο τη Δευτέρα (30/5) και αναχωρεί την Τρίτη (31/5) για το Σίδνεϊ. Δεν συμμετείχε στην προπόνηση ο Ταχτσίδης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Σίδνεϊ βρίσκεται ήδη ο Κώστας Τσάνας, προκειμένου να προετοιμάσει την άφιξη της Εθνικής Ομάδας, στο πλαίσιο του νέου οργανωτικού προτύπου που εφαρμόζεται από τον κ. Σκίμπε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ