ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγωνία για Παπασταθόπουλο στην Εθνική

Αγωνία για Παπασταθόπουλο στην Εθνική

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ, χτυπώντας στη γάμπα, θα υποβληθεί σε μαγνητική και υπάρχει αγωνία στις τάξεις της Εθνικής ενόψει προκριματικών.

Οι τραυματισμοί και οι αλλαγές στις κλήσεις από τον Κλάουντιο Ρανιέρι, έχουν γίνει πλέον κάτι συνηθισμένο. Συνέβη σε όλα τα προηγούμενα ματς, συνέβη το Σάββατο με τους Χοσέ Χολεμπας - Κώστα Φορτούνη, ίσως γίνει και με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Γκλάντμπαχ.

Ο διεθνής αμυντικός, χτύπησε στη γάμπα σε μια φάση όπου διεκδικούσε την μπάλα και αποχώρησε αναγκαστικά στο 84ο λεπτό (μπήκε στην θέση του ο Γκρίντερ), με τον πόνο να... εκφράζεται στο πρόσωπό του.

Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση από την ομάδα του, όπως και το ότι θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Δευτέρα (10/11) για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος, υπάρχει αγωνία στις τάξεις της Εθνικής για τον αγώνα με τη Νησιά Φερόε την ερχόμενη Παρασκευή (14/11) στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016 και το φιλικό με την Σερβία στα Χανιά τέσσερις ημέρες μετά.

Αν τα αποτελέσματα είναι καλά και ο ίδιος δεν πονάει, θα ταξιδέψει στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί στην αποστολή, αλλιώς αν δεν είναι ετοιμοπόλεμος, θα πρέπει ο προπονητής να προβεί σε αλλαγή για να καλύψει το κενό του.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ