ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Χαμός στο Δόξα - Αθηναϊκός για το... Θρίαμβος - Ηράκλειο

Χαμός στο Δόξα - Αθηναϊκός για το... Θρίαμβος - Ηράκλειο

Η Δόξα Βύρωνος επικράτησε με σκορ 2-0 του Αθηναϊκού, στο τοπικό ντέρμπι της Α' ΕΠΣΑ και στο τέλος ακολούθησε ένταση. Οχι, όμως, μεταξύ των παικτών ή των φίλων των δύο ομάδων, αλλά για ματς που γινόταν στο... διπλανό γήπεδο!

Η Δόξα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Βύρωνα με τον Αθηναϊκό, τον οποίο και νίκησε 2-0, χάρη σε τέρματα των Όντβογκ στο 53' και Τασιουλή στο 71ο λεπτό.

Η εξέλιξη του αγώνα και το καθαρό προβάδισμα νίκης των "κυανόλευκων", έδωσε το δικαίωμα στους φίλους της ομάδας να ρίχνουν "κλεφτές" ματιές στο παιχνίδι που διεξαγόταν την ίδια ώρα στο διπλανό γήπεδο της Εργάνης, αυτό του Υμηττού, ανάμεσα στον Θρίαμβο Αθηνών και το Ηράκλειο.

Για όσους αναρωτιούνται πώς γίνεται αυτό, αν ανέβει κάποιος στο πάνω μέρος της εξέδρας της Εργάνης, έχει... πιάτο το γήπεδο του Υμηττού.

Το ματς ήταν για τον ίδιο όμιλο και ο Θρίαμβος προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό από τον 1ο Ομιλο της Α' ΕΠΣΑ, όπως και οι Δόξα - Αθηναϊκός. Το ματς, λοιπόν, ήταν 1-4 υπέρ του Ηρακλείου (με χατ τρικ του πρώην ποδοσφαιριστή της... Δόξας, Γκούγκα!) μέχρι το 79ο λεπτό.

Σε εκείνο το λεπτό, ο Ζαφείρης έκανε το 2-4, στο 87' ο Σχουλής έκανε το 3-4 και στο 90' ο Γεωργιόπουλος το 4-4. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ενώ λίγο πριν το τέλος του αγώνα πρόλαβαν να χάσουν ακόμη μια ευκαιρία (από κόρνερ) για να μετατρέψουν το 1-4 σε 5-4!

Η εξέλιξη του αγώνα και του σκορ, προκάλεσε την οργή των φίλων της Δόξας, οι οποίοι βλέποντας τα τελευταία λεπτά, φώναζαν συνθήματα κατά των παικτών και του προπονητή του -αδιάφορου βαθμολογικά και- 7ου στη βαθμολογία, Ηρακλείου.

Το σκηνικό κράτησε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι που οι δύο ομάδες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Υμηττού, έβλεπαν αποσβολωμένοι τους οπαδούς της Δόξας να έχουν συγκεντρωθεί στο πάνω μέρος της εξέδρας της Εργάνης και να "λούζουν" με κοσμητικά επίθετα τους ανθρώπους του Ηρακλείου, για την άνεση με την οποία η ομάδα τους δέχθηκε 3 γκολ σε 10 λεπτά.

Με τα αποτελέσματα του διημέρου, η μάχη στην ουρά της βαθμολογίας έχει πάρει φωτιά:

Νέα Ιωνία 23

Δόξα Βύρωνος 23

Αθηναϊκός 22

Τερψιθέα 22

Θρίαμβος Αθηνών 21

Κένταυρος Βριλησσίων 21

Μικρασιατικός 20

Απομένουν 6 αγωνιστικές και στην Β' κατηγορία υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίοι!

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ