ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Ξεκίνησε το 1ο Διεθνές Τουρνουά Νέων της Δόξας Βύρωνα

Ξεκίνησε το 1ο Διεθνές Τουρνουά Νέων της Δόξας Βύρωνα

Ξεκίνησε την Μεγάλη Δευτέρα το 1ο Διεθνές Τουρνουά Νέων κάτω των 17 "Μιλτιάδης Στάικος", το οποίο διοργανώνει η Δόξα Βύρωνα με την συμμετοχή του Φωστήρα, του Πανιωνίου, του Ατρομήτου της Ανόρθωσης και της Λοκομοτίβ Σόφιας

Ξεκίνησε την Μεγάλη Δευτέρα το 1ο Διεθνές Τουρνουά Νέων κάτω των 17 "Μιλτιάδης Στάικος", το οποίο διοργανώνει η Δόξα Βύρωνα και το οποίο διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα και το Δημοτικό γήπεδο Ταύρου.

Στο τουρνουά, το οποίο διαρκεί μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου, εκτός από τον σύλλογο του Βύρωνα, συμμετέχουν οι Πανιώνιος, Φωστήρας, Ατρόμητος, Λοκομοτίβ Σόφιας και η Ανόρθωση Κύπρου.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στο Δημαρχείο Βύρωνα, η Γενική Γραμματέας της ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα, Ελένη Ασημακοπούλου, καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ομάδων και τους αθλητές και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες, με στόχο το fair play.

Ξεκίνησε το 1ο Διεθνές Τουρνουά Νέων της Δόξας Βύρωνα

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε μεταξύ άλλων πως: " Είναι σημαντικό να βλέπουμε τις ομάδες να βγαίνουν από την εσωστρέφεια της καθημερινότητας και να παίρνουν πρωτοβουλίες.

Στο Δήμο Βύρωνα, είμαστε πάντα αρωγοί σε πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την προαγωγή του αθλητισμού, αλλά και των αρχών και των αξιών που πρέπει να τον διέπουν".

Την πρόθεση της Δόξας Βύρωνα " να κάνει το τουρνουά θεσμό, ώστε να δίνεται η ευκαιρία σε νέους αθλητές να συμμετέχουν σε περισσότερες διοργανώσεις και να προάγονται οι αξίες του respect και του fair play" αναφέρθηκε η Πρόεδρος της ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα, Ματίλντα Μαρνέρη.

Ξεκίνησε το 1ο Διεθνές Τουρνουά Νέων της Δόξας Βύρωνα

Ο Τεχνικός Διευθυντής του τουρνουά και προπονητής της πρώτης ομάδας του ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη συνεισφορά του Μιλτιάδη Στάικου στη Δόξα, καθώς και στη σπουδαιότητα διεύρυνσης του τουρνουά σε ακόμα περισσότερες ομάδες και ηλικιακές κατηγορίες.

Τέλος, στη σπουδαιότητα του τουρνουά αναφέρθηκαν και οι εκπρόσωποι των ομάδων σημειώνοντας ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερα θετική πρωτοβουλία, καθώς δίνει ευκαιρίες ανάδειξης και συμμετοχής στα νέα παιδιά, στους νέους ποδοσφαιριστές.

Τις ομάδες στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησαν οι Γιώργος Μαρκίδης (Τεχνικός Διευθυντής Ανόρθωσης Αμμοχώστου), Βλαντιμίρ Μπορίσοφ Μανόλκοφ (Λοκομοτίβ Σόφιας), Τάκης Γιαταγαννάκης (Βοηθός Προπονητή Ατρόμητου), Ιωάννης Παυλόπουλος (Τεχνικός Διευθυντής Πανιωνίου), Σήφης Βενάκης (Προπονητής Φωστήρα), αλλά και οι ποδοσφαιριστές Κυριάκος Πίτας (Ανόρθωση), Ιωάννης Μωραΐτης (Ατρόμητος), Νίκος Καυταρτζόγλου (Πανιώνιος), Γιώργος Λογοθέτης (Φωστήρας) και Στέλιος Μπάμπαλης (Δόξα Βύρωνα).

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ