ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Η Προοδευτική συνέτριψε 4-1 το Αιγάλεω

Η Προοδευτική συνέτριψε 4-1 το Αιγάλεω
Προοδευτική, οπαδοί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Προοδευτική επικράτησε 4-1 του Αιγάλεω στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική και περίπου 2.000 φίλοι της ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για την επιτυχία. Στο άλλο ματς, ο Άγιος Ιερόθεος νίκησε 3-2 τον Αετό Κορυδαλλού.

Η μεγάλη νικήτρια στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για την άνοδο στη Γ' Εθνική ήταν η Προοδευτική. Η ομάδα του Κορυδαλλού συνέτριψε 4-1 το Αιγάλεω στο δημοτικό γήπεδο Νίκαιας και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το μίνι πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστής του ματς ο Παναγιώτης Ατματσίδης.

Το 1-0 έγινε στο 20'. Ο Ατματσίδης δέχτηκε τη μπάλα από τον Τζανέτο και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τριανταφύλλου. Οι Κορυδαλλιώτες συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, αλλά το "σίτι" βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο 1-1. Ήταν στο 38ο λεπτό, όταν ο Πασσάς με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Η "Προό", ωστόσο, πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενη στο σκορ. Στο 43' ο Τζανέτος έκανε σουτ, το οποίο ναι μεν ήταν αδύναμο, αλλά ο γκολκίπερ του Αιγάλεω δεν κατέστη εφικτό να αποκρούσει ( 2-1). Με την έναρξη του δεύτερου μέρους επικράτησε ένταση. Ο Παπαθανασίου του Αιγάλεω έδειξε στον διαιτητή αντικείμενο που έπεσε από την κερκίδα, αλλά έπειτα από μερικά λεπτά το ματς ξεκίνησε ξανά.

Στο 54' η Προοδευτική έφτασε στο 3-1. Ο Ατματσίδης μπήκε στην περιοχή, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Μαναριώτη, ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Δέκα λεπτά μετά οι "βυσσινί" πέτυχαν και τέταρτο τέρμα. Από πάσα του MVP Ατματσίδη ο Ζελέκος, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, σκόραρε για το 4-1.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν την υποστήριξη σχεδόν 2.000 οπαδών τους, ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Γιακούπι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88'. Στο άλλο ματς του ομίλου ο ο Άγιος Ιερόθεος νίκησε 3-2 τον Αετό Κορυδαλλού.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Κουσούρης, Μύρκος, Παπανικόλας, Μπελέρης (71' Σαμαράς), Γιακούπι, Ζαχαράτος (λ. τρ. Τσίτσης), Μαναριώτης (51' Ζελέκος), Τζανέτος, Ατματζίδης

ΑΙΓΑΛΕΩ: Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Κωνσταντόπουλος, Μηλιώτης, Παπαθανασίου, Λοϊζίδης, Σταύρου, Ρούσσος, Πασσάς, Κοκινάρας

9ος ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα

Αετός Κορυδ.-Άγιος Ιερόθεος 2-3

Προοδευτική-Αιγάλεω 4-1

Βαθμολογία

(1η αγωνιστική)

Β. Γκολ

1. Προοδευτική 3 4-1

2. Άγιος Ιερόθεος 3 3-2

------------------------------------------

3. Αετός Κορυδ. 0 2-3

4. Αιγάλεω 0 1-4

Η επόμενη αγωνιστική (2η, 18/5)

Άγιος Ιερόθεος-Προοδευτική

Αιγάλεω-Αετός Κορυδ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ