ΕΠΟ

Τζώρτζογλου: "Δήθεν αντιπολίτευση των δήθεν εξυγιαντών"

Τζώρτζογλου: "Δήθεν αντιπολίτευση των δήθεν εξυγιαντών"

Απέναντι στην "συμμαχία" τάσσεται η ΕΠΣ Ηρακλείου, που σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για "δήθεν αντιπολίτευση και δήθεν εξυγιαντές, που καθοδηγούνται και ελέγχονται από γνωστά φαντάσματα του παρελθόντος".

Ξεκάθαρη θέση απέναντι στην αντιπολίτευση πήρε η ΕΠΣ Ηρακλείου, που μέσω ανακοίνωσης άφησε σαφείς αιχμές για την "συμμαχία" και τον τρόπο που επιχειρεί να διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, τονίζει στην ανακοίνωση ότι η ΕΠΣ Ηρακλείου "δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνει ποτέ μέλος και μέρος σε κανένα σύστημα, αντίθετα είμαστε από σήμερα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ της ΔΗΘΕΝ αντιπολίτευσης και των ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ", υποστηρίζοντας παράλληλα ότι "η συμμαχία συνεχίζει ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ και να ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από γνωστά φαντάσματα του παρελθόντος", φωτογραφίζοντας ουσιαστικά συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

Η αιχμηρή αυτή ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες μετά την συνάντηση που είχε στο Ηράκλειο ο Νίκος Τζώρτζογλου και στελέχη της Ένωσης με τους Βαγγέλη Γραμμένο (πρόεδρος ΕΠΣ Μακεδονίας, επικεφαλής της αντιπολίτευσης), Μάκη Γκαγκάτση (αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Βασίλη Χατζηαποστόλου (πρόεδρος ΕΠΣ Κιλκίς), Χρήστο Σάββα (πρώην μέλος ΕΠΟ-πρώην πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης), Αστέριο Αντωνίου (πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας) και Κώστα Βρακά (πρόεδρος ΕΠΣ Ηπείρου).

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου:

"Θα θέλαμε με αφορμή την τελευταία άρνηση της "συμμαχίας" για συναίνεση στην πρόταση (για εκλογική επιτροπή) του Χρήστου Σάββα και βλέποντας την παράταξη της να συνεχίζει ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ και να ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από γνωστά φαντάσματα του παρελθόντος, που οδηγούν το ποδόσφαιρο μας σε ένα ατέρμονο πόλεμο δικαστικών μαχών, φουσκωτών - μπράβων - εκβιασμών - απειλών και εξαγοράς συνειδήσεων, να δηλώσουμε τα εξής...

Ως ΕΠΣ Ηρακλείου, τα τελευταία χρόνια δίνουμε το δικό μας αγώνα με ελάχιστους συμμάχους για να αλλάξουμε αυτό το έκτρωμα και σάπιο σύστημα που μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτοί οι ελάχιστοι το τελευταίο καιρό γίναμε πολλοί. Δυστυχώς όμως, όπου μυρίζει εξουσία, εμφανίζονται και αρκετοί δελφίνοι, που στην συγκεκριμένη περίπτωση περισσότερο με ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ μοιάζουν, που παλαιότερα είχαν κατασπαράξει τη σάρκα του ποδοσφαίρου μας και οι οποίοι τορπίλισαν ακόμα και τη δική μας συνάντηση στις 17 Ιουλίου για ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ στο Ηράκλειο (όπου παραδόξως το λεγόμενο "σύστημα" τη ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ και την ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ).

Μάλιστα όσο κι αν ο καλός φίλος Βαγγέλης Γραμμένος, από τους πλέον ικανούς παράγοντες, χαίρει της εκτίμησης μας και ως γνωστό ΕΙΧΕ την αμέριστη συμπαράσταση μας, όσο κι αν θεωρούμε τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ εκ των ελαχίστων παραγόντων που δίνουν ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ και που επιθυμούν και προσπαθούν με πείσμα για ένα καθαρό ποδόσφαιρο, όσο κι αν σεβόμαστε και εκτιμούμε το ΗΘΟΣ και την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ αρκετών εκ των συναδέλφων προέδρων Ενώσεων που ανήκουν στην συμμαχία, χωρίς να μπορούμε να εκφραστούμε για τον κύριο Αλαφούζο, αφού δεν μας δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να τον συναντήσουμε αλλά που σεβάστηκε και αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, θεωρούμε πλέον ΣΙΓΟΥΡΟ ότι η "συμμαχία" έχει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ, ακριβώς γιατί οι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ σύμμαχοί της έχουν διαφορετική φιλοσοφία, ήθος, αρχές και στόχους....

Ακόμα πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχουν ικανά και ηθικά στελέχη και στις δύο παρατάξεις, τα οποία από ΚΟΙΝΟΥ μπορούν να απαγκιστρώσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο από το τέλμα και να το επιστρέψουν στον ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ, τον Έλληνα φίλαθλο.

Σήμερα δυστυχώς οι οιωνοί είναι κακοί και όλα αυτά που βλέπουμε, δείχνουν ότι για ΚΑΠΟΙΟΥΣ δεν είναι σκοπός και στόχος η ΑΛΛΑΓΗ, αλλά η ΕΝΑΛΛΑΓΗ σε κάποιο νέο ΣΥΣΤΗΜΑ και η επανίδρυση της πάλαι ποτέ ΠΑΡΑΓΚΑΣ..

Σύμφωνα με αυτά που πρεσβεύει το ποδοσφαιρικό ήθος της Ένωσής μας, δηλώνουμε ότι η ΕΠΣ Ηρακλείου δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνει ποτέ μέλος και μέρος σε κανένα σύστημα, αντίθετα είμαστε από σήμερα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ της ΔΗΘΕΝ αντιπολίτευσης και των ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ, με μοναδικό στόχο και σκοπό ένα καθαρό ποδόσφαιρο, πιστεύοντας ότι η ΕΛΠΙΔΑ δεν έχει χαθεί και μπορούμε ακόμα και ΤΩΡΑ να πάμε ΟΛΟΙ μαζί οι υγιώς σκεπτόμενοι παράγοντες από ΚΟΙΝΟΥ το ποδόσφαιρο μας μπροστά, επιστρέφοντας τα Σαββατοκύριακα στους Έλληνες φιλάθλους.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Βάσεις 2017: Τα μόρια εισαγωγής σε όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Με εκπλήξεις σε 2ο και 5o επιστημονικό Πεδίο, θεαματική άνοδο στις Παιδαγωγικές σχολές και αυξομειώσεις σε 1ο και 3ο Πεδίο οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 455 ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ

10 πράγματα που δεν βγάζουν κανένα νόημα σ’ ένα πλοίο

Απ’ τους 'παρκαδόρους' μέχρι τις παγωμένες θερμοκρασίες.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΠΟΛΥΠΑΘΑ ΧΩΡΙΑ

Ηλεία 10 χρόνια μετά: Οι σπαρακτικές αφηγήσεις των πρωταγωνιστών

Το NEWS 24/7 γυρίζει τον χρόνο πίσω, θυμάται τα δραματικά γεγονότα του Αυγούστου του 2007 και καταγράφει τη σημερινή πραγματικότητα στα πολύπαθα χωριά Αρτέμιδα και Μάκιστο της Ηλείας, που δέχτηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα μέσα από τα μάτια των ίδιων των πρωταγωνιστών

Πώς θα κάψεις το λίπος των διακοπών

Συνεχίζοντας στην λογική 'κάνε γυμναστική στις διακοπές σου', το σημερινό πρόγραμμα περιέχει ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα και στοχεύουν στην καύση του λίπους.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24