ΕΠΟ

UEFA Regions Cup: Ελλάδα (ΕΠΣ Εύβοιας) - ΠΓΔΜ 1-0

UEFA Regions Cup: Ελλάδα (ΕΠΣ Εύβοιας) - ΠΓΔΜ 1-0

Mε νίκη 1-0 επί της εκπροσώπου της ΠΓΔΜ ξεκίνησε η Μικτή της ΕΠΣ Εύβοιας την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Regions Cup στο Κάρντιφ. Στον επόμενο αγώνα της, θα παίξει μετηνεκπρόσωπο τηςΣουηδίας.

Mε νίκη 1-0 επί της εκπροσώπου της ΠΓΔΜ ξεκίνησε η Μικτή της ΕΠΣ Εύβοιας την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Regions Cup που γίνεται στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα για την εκπρόσωπο της χώρας μαςσημειώθηκε με προβολή του Παναγιώτη Καραντάκη στο 8’. Αυτή ήταν και η πιο καλή φάση μπροστά στις δυο εστίες κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου, ενώ στο β’ μέρος η αντίπαλη ομάδα πίεσε και είχεευκαιρίες, αλλά η ελληνική άμυνα κατάφερε να κρατήσει τη νίκη.

Ελλάδα (ΕΠΣΈύβοιας): (Θανάσης Γουρνάς): Ντουμάνης, Τζάβρας, Πιλάτης, Καραμπάς, Μπαλόζι, Αναστασίου (83' Θαλασσινός), Καλοχωρίδης, Ντούρμας, Αγγελάτος (85' Καλλίτσης), Μήτρου (34' Κούρτης), Καραντάκης.

Σκόπια: Durakovikj, Rajkov, Aliu (66' Peev), Ilievski, Hristov, Mirchevski (51΄Ristovski), Kocev, Zhoglev, Paunov, Rafeski (74' Lukarov), Risteski.

Στον επόμενο αγώνα της, η ΕΠΣΕύβοιας θα αντιμετωπίσειτηνεκπρόσωπο τηςΣουηδίας την Πέμπτη, 07/06 την ίδια ώρα 15:00 τοπική, 17:00 ώρα Ελλάδας και στο ίδιο γήπεδο (Cyncoed Cardiff).

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ