ΕΠΟ

Το σκεπτικό της απόρριψης της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Το σκεπτικό της απόρριψης της ΕΠΣ Θεσσαλίας
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Για ποιους λόγους το Ειρηνοδικείο δεν έκανε δεκτό το αίτημα για έκπτωση της διοίκησης της ΕΠΟ μέχρι την συζήτηση της κύριας αγωγής στις 18 Νοεμβρίου. Ποιο θα είναι το νέο επεισόδιο του σήριαλ;

"Το σωματείο (σ.σ. η ΕΠΣ Θεσσαλίας) δεν επικαλείται με σαφήνεια και πληρότητα σε τι συνίσταται το κατ' επείγον και ποιος είναι ο άμεσα επικείμενος κίνδυνος βλάβης των συμφερόντων του και των εργαζομένων του μέχρι την συζήτηση της αίτησης στις 18/11/2015".

Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων, στο σκεπτικό με το οποίο το Ειρηνοδικείο Αθηνών απέρριψε τα προσωρινά μέτρα της ΕΠΣ Θεσσαλίας, η οποία ζητούσε την έκπτωση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ για 16 λόγους.

Με απλά λόγια το Ειρηνοδικείο δεν πείστηκε για το κατεπείγον των ισχυρισμών της Ένωσης και για τις βλάβες που θα τις προκληθούν λόγω της παραμονής της νυν διοίκησης της ΕΠΟ.

Στο σκεπτικό αναφέρεται επίσης ότι για την χορήγηση της προσωρινής διαταγής " δεν αρκεί η πιθανολόγηση, αλλά απαιτείται πλήρως δικανική πεποίθηση ως προς την ουσιαστική βασιμότητα των λόγων, η οποία εν προκειμένω δεν συντρέχει".

Νέο μέτωπο

Το νέο μέτωπο ανάμεσα στην συγκεκριμένη Ένωση και την ΕΠΟ θα ανοίξει με ορίζοντα την επικείμενη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας στις 26 Ιουνίου στην οποία θα πρέπει να επικυρωθεί η απόφαση για αποβολή της ΕΠΣΘ.

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας προτίθεται να ζητήσει με εξώδικο να τεθεί η τιμωρία προς επικύρωση και ψήφιση για την οποία απαιτούνται τα 3/5 των ψήφων των Ενώσεων.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ