ΕΠΟ

Την άλλη Τετάρτη η απόφαση για τον ΠΑΟ

Την άλλη Τετάρτη η απόφαση για τον ΠΑΟ
INTIME SPORTS

Την επόμενη Τετάρτη (4/4) θα ανακοινωθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την τιμωρία του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι υποστήριξαν οι "πράσινοι" στην Έφεση

Την επόμενη Τετάρτη (4/4) αναμένεται να ανακοινωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η οριστική τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το οποίο διεκόπη στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απολογήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/3) στην Επιτροπή Εφέσεων και υποστήριξε πως η πρωτόδικη ποινή από την Super League είναι άδικη.

Αρχικά να θυμίσουμε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super Leaguie με αφαίρεση βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα (-3), με αφαίρεση βαθμών από το επόμενο (-2), με πρόστιμο (252.000) με τέσσερα ματς κεκλεισμένων των θυρών και έχασαν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στα χαρτιά με 0-3.

Οι "πράσινοι" κατέθεσαν έφεση η οποία συζητήθηκε στην ΕΠΟ την Τετάρτη (28/3) με τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Γιάννη Κάρμη, να τονίζει μεταξύ άλλων πως: " Πρόκειται για μία εσφαλμένη, άδικη και εξοντωτική απόφαση. Τηρήθηκαν στο ακέραιο όσα μας ζητήθηκαν ως ΠΑΕ και η αντικειμενική ευθύνη κάμπτεται από την πλήρη αδυναμία να αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα. Τα επεισόδια έγιναν από αντιεξουσιαστές και μπαχαλάκηδες, άτομα που δεν είχαν σχέση με την ομάδα.

Ακόμη και ο Ολυμπιακός μάς ευχαρίστησε για τη φιλοξενία. Δεν θα πρέπει να πέσει βαρύς ο πέλεκυς μόνο πάνω στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που η ίδια η αστυνομία δήλωσε αδυναμία να ελέγξει την κατάσταση. Δεν είναι νόμιμη η επιβολή δύο ποινών για το ίδιο αδίκημα Από τη στιγμή που συγχωνεύονται τα πρόστιμα να συγχωνευτούν και οι ποινές".

Μάλιστα για τον λόγο αυτό ισχυρίστηκε πως υπάρχει δεδικασμένο από τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Εθνικού Αστέρα και ΠΑΟΚ, όπου η γηπεδούχος ομάδα δεν τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών για το επόμενο πρωτάθλημα και ζήτησε την επιείκεια.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ