ΕΠΟ

Τα είπαν Σαρρής και Πλατινί

Τα είπαν Σαρρής και Πλατινί
INTIME SPORTS

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα είχαν στο Λονδίνο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί και συζήτησαν για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στο Λονδίνο βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5) αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προκειμένου να δώσει το παρών στο 37ο Τακτικό Συνέδριο των Ομοσπονδιών-μελών της UEFA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική πρωτεύουσα την Παρασκευή (24/5).

Την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας αποτελούν ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής, ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο Β' αντιπρόεδρος Γιώργος Βούρβαχης.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους την πρώτη μέρα στο Λονδίνο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί, όπου και σε πολύ καλό κλίμα συζήτησαν για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από την συζήτηση δεν έλειψαν τα θέματα των αδειοδοτήσεων των ομάδων της Super League και της μήνυσης του Παναθηναϊκού προς την ΕΠΟ.

Επίσης, ο Γιώργος Σαρρής είχε συναντήσεις και με τους Θεοδωρίδη, Κομνηνό, Ινφαντίνο, Τραβέρσο και πολλούς προέδρους άλλων Ομοσπονδιών.

Αργότερα την ίδια ημέρα οι τρεις άνδρες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, βρέθηκαν στο γήπεδο της Τσέλσι και παρακολούθησαν από κοντά τον τελικό του Champions League γυναικών μεταξύ της Λιόν και της Βόλφσμπουργκ.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και την Παρασκευή (24/5) στο περιθώριο του 37ου Τακτικού Συνεδρίου των Ομοσπονδιών-μελών της UEFA, ενώ η επιστροφή τους στην Ελλάδα θα γίνει την Κυριακή (26/5), καθώς το Σάββατο (25/5) θα δώσουν το παρών στον τελικό του Champions League μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μπάγερν Μονάχου.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ