ΕΠΟ

Αναχωρεί για τη Νιόν ο Γιώργος Σαρρής

Αναχωρεί για τη Νιόν ο Γιώργος Σαρρής
INTIME SPORTS

Για την Νιόν αναχωρεί την Πέμπτη (23/5) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής προκειμένου να έχει συνάντηση με στελέχη της UEFA και της FIFA. Εστάλη στις ομάδες που δεν πήραν άδεια το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής

Για την Νιόν αναχωρεί την Πέμπτη (23/5) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής προκειμένου να έχει συνάντηση με στελέχη της UEFA και της FIFA.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο οποίος θα συνοδεύεται από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Γιώργο Βούρβαχη θα ενημερώσει τα στελέχη της UEFA και της FIFA για όλα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα των μηνύσεων που έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ.

Οι τρεις άνδρες της ΕΠΟ αναμένεται να επιστρέψουν την Κυριακή (26/5) στην Αθήνα (Το Σάββατο θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Λονδίνο), καθώς την Δευτέρα (27/5) θα γίνει το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο που θα αφορά και τον Παναθηναϊκό και τον Άρη (υπαγωγή στο άρθρο 99).

Στο μεταξύ σύμφωνα με τις πληροφορίες οι ΠΑΕ της Super League οι οποίες κατέθεσαν φάκελο αδειοδότησης, πήραν μέσω φαξ (7 σελίδες) το σκεπτικό της απόφασης (κυρίως οι ομάδες που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια) της Επιτροπής λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης (22/5)

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ