ΕΠΟ

Συνάντηση σε καλό κλίμα για την Παιανία

Συνάντηση σε καλό κλίμα για την Παιανία

Σε πολύ καλό κλίμα τα είπαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (18/7) η συνάντηση της αντιπροσωπίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και από ένας μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και ένα της νομικής υπηρεσίας, επιθεώρησε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων που ενδιαφέρουν την Ομοσπονδία για την στέγαση των Εθνικών ομάδων.

Στην συνέχεια η αντιπροσωπία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε συνομιλία σε πολύ καλό κλίμα με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και όλα δείχνουν πως τα πράγματα είναι σε θετικό δρόμο.

Τις επόμενες ημέρες η ΕΠΟ θα καταθέσει στην πλευρά του Γιώργου Βαρδινογιάννη τις προτάσεις τις (είτε για ενοικίαση, είτε για αγορά) με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως επιλέγει προς το παρών την ενοικίαση των εγκαταστάσεων.

Εάν όλα πάνε καλά, οι Εθνικές μας ομάδες ποδοσφαίρου θα αποχαιρετήσουν τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα αποκτήσουν νέο σπίτι σε αυτές της Παιανίας.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ