ΕΠΟ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΕΠΟ, Super League για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI)
ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος συνέδεσε το όνομα του με το μπάσκετ αλλά η εν γένει προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο έκανε την ΕΠΟ και τη Super League να εκδώσουν συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος όλα αυτά τα χρόνια της αθλητικής του παρουσίας στα δρώμενα του Παναθηναϊκού και δη του ελληνικού αθλητισμού συνδέθηκε κυρίως με το μπάσκετ και δη την πράσινη ΚΑΕ.

Τα πρώτα χρόνια του όμως ως παράγοντας του αθλητισμού εκτός του ερασιτέχνη ήταν μέλος της και της πράσινης ΠΑΕ και είχε ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο.

Για αυτό τόσο η ΕΠΟ όσο και η Super League θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο με συλλυπητήριες ανακοινώσεις τους.

Από πλευρά της η ΕΠΟ ανέφερε:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου στην οικογένεια και τους οικείους του.

Από τους λιγοστούς αληθινούς «Πατριάρχες» και «Ευπατρίδες» του Ελληνικού Αθλητισμού, ο εκλιπών «σφράγισε» με την πολυεπίπεδη δράση, την ανιδιοτελή και ανεκτίμητη προσφορά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τα αθλητικά πράγματα τα τελευταία 50 χρόνια στη Χώρα μας.

Η αναγνώριση και η εκτίμηση προς το πρόσωπο και τα επιτεύγματά του ξεπέρασαν τα ελληνικά σύνορα. Η απώλεια του γεμίζει θλίψη το ελληνικό ποδόσφαιρο και σύσσωμο τον Ελληνικό Αθλητισμό. Θα τον θυμόμαστε πάντα".

Ενώ αυτή της Super League σημείωνε:

"H Super League εκφράζει τα συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος αφήνει ανεξίτηλη τη μεγάλη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ