ΕΠΟ

Στην Super League το μπαλάκι από την ΕΠΟ

Στην Super League το μπαλάκι από την ΕΠΟ

Η ΕΠΟ πετάει το μπαλάκι στην Super League για να αποφασίσει τι θα γίνει με τις άδειες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την αρνητική απόφαση της UEFA. Διαβάστε τι δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Το μπαλάκι στην Super League πετάει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά την αρνητική τροπή που πήρε από την UEFA το θέμα των αδειών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό έκανε γνωστό ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

" Η Σούπερ Λίγκα είναι ένας συνεταιρισμός και πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις για τα μέλη της. Άλλωστε εκείνη όρισε τις ποινές για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια. Η διοργανώτρια αρχή αποφασίζει και η ΕΠΟ επικυρώνει. Για μένα θεμιτό είναι από τη στιγμή που όλες οι ομάδες πήραν άδεια, να συνεχίσουν έτσι. Αλλά αυτό είναι δική μου άποψη", είπε αρχικά και πρόσθεσε για τη διαδικασία των αδειοδοτήσεων και την κριτική που έχει δεχτεί η ομοσπονδία μετά τη διαφοροποίηση των ποινών από την UEFA:

" Υπάρχει ένα ανεξάρτητο όργανο για τις αδειοδοτήσεις. Κάνει τις προτάσεις του βάσει των κανόνων που υπάρχουν, αλλά δεν μπορεί να επέμβει στις δικαστικές αποφάσεις".

Για το πιθανό άνοιγμα των φακέλων των ομάδων ανέφερε: " Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος από την ημέρα που ήρθε ο κ. Τραβέρσο στην Ελλάδα. Όποιος θέλει, θα αρθεί η εμπιστευτικότητα. Θέλουμε να υπάρχει διαφάνεια και ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ