ΕΠΟ

Προς διαθεσιμότητα ο Καλογερόπουλος

Προς διαθεσιμότητα ο Καλογερόπουλος
INTIME SPORTS

Ο διαιτητής Καλογερόπουλος ήταν κατώτερος των περιστάσεων στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη κάτι που τον οδηγεί σε διαθεσιμότητα

Κατώτερος των περιστάσεων ήταν ο διαιτητής Καλογερόπουλος στην κυριακάτικη (21/10) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, κάτι που φαίνεται να τον οδηγεί σε διαθεσιμότητα.

Ο διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών έδωσε τραβηγμένο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού που έγινε στον Σισοκό και έβγαλε κόκκινη στον Παπαζαχαρία, με τον τηλεοπτικό φακό να μην τον δικαιώνει.

Πριν συμβει αυτή η φάση ο Καλογερόπουλος ειχε αγνοήσει ένα καθαρό πέναλτυ υπερ των πρασίνων, όταν ο Χριστοδουλόπουλος είχε επαφή μέσα στην περιοχή με τον Πουλίδο και ο κανονισμός λεει ότι όταν υπάρχει επαφη εχουμε αμεσο λάκτισμα και ο Καλογερόπουλος δεν εδωσε τίποτα.

Επίσης στον πειθαρχικό τομέα θα μπορούσε να δώσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σειταρίδη και την κόκκινη στον Πουλιδο αν έδινε το πέναλτι καθώς ο Χριστοδουλόπουλος ήταν σε προφανή θέση.

Ο παρατηρητής διαιτησίας που ήταν στο ΟΑΚΑ δεν έμεινε ικανοποιημένος, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει τον Καλογερόπουλο σε διαθεσιμότητα.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ