ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο παντού και για όλους

Ποδόσφαιρο παντού και για όλους

H τοποθέτηση του ποδοσφαίρου στο επίκεντρο της εκπαίδευσης αποτελεί έναν μεγάλο στόχο της νέας χρονιάς για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ποδόσφαιρο παντού και για όλους.

H τοποθέτηση του ποδοσφαίρου στο επίκεντρο της εκπαίδευσης αποτελεί έναν μεγάλο στόχο της νέας χρονιάς για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο οποίος καθίσταται ρεαλιστικός μέσα από το πλάνο Grassroots 2017-2020, που παρουσιάστηκε και αξιολογήθηκε πρόσφατα από την UEFA.

Το πλάνο της Ομοσπονδίας υλοποιεί σταδιακά εξωστρεφείς δράσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος και τη διάδοσή του σε κάθε γωνιά της επικράτειας και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες. Σύμφωνα με τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της Ε.Π.Ο., υπολογίζεται, με βάσιμες εκτιμήσεις, ότι περισσότερα από 35.000 άτομα -κυρίως παιδιά έως 15 ετών- θα συμμετάσχουν ενεργά στις πολυποίκιλες εκδηλώσεις μέχρι τα τέλη του 2020.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται:

Στο σχολικό πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» και σε άλλες συνεργασίες με τους εκπαιδευτικούς φορείς.

Στις αναπτυξιακές δράσεις για παιδιά «Hello Football Friend», οι οποίες, πλέον, διαχέονται με οργανωμένη δομή σε όλη την επικράτεια.

Στο πρόγραμμα «Όλες για το παιχνίδι» για την προσέκλυση κοριτσιών στο άθλημα και τη συνολική αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου. Και,

Στον πυλώνα «Είμαστε στο ίδιο γήπεδο» που αφορά στην κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου και στην φροντίδα της Ομοσπονδίας για εξασφάλιση ίσων ευκαιριών συμμετοχής σε αυτό από όλους και όλες!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φιλοδοξεί το 2018 να γίνουν ορατά τα πρώτα αποτελέσματα των προσπαθειών της σε όσο το δυνατόν πλατύτερα κοινωνικά στρώματα στη χώρα μας. Με προσεκτικές και μελετημένες πρωτοβουλίες και συνεργασίες και ιδίως με τρόπο που αρμόζει στο λαοφιλέστερο άθλημα του κόσμου. Γιατί το ποδόσφαιρο, πάνω απ’ όλα, είναι ένα όμορφο παιχνίδι!

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Έφιπποι, σημαίες και συνθήματα με θέα τον Θερμαϊκό

Γέμισε η παραλία της συμπρωτεύουσας με σημαίες ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν για το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Ένταση προς στιγμήν με αντιεξουσιαστές και έφηβες που κρατούσαν σημαίες

Υδραυλικοί-παλαιστές και ανιψιοί πολιτικών: Αναλύουμε το καστ του 'Survivor 2'

Για ακόμη μια χρονιά, όλες μας οι ελπίδες πάνε στους 'Μαχητές'.

ΘΕΜΑ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Συμβόλαιο από το εξωτερικό η δολοφονία Στεφανάκου

Το υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο, η δεινότητα και η ψυχραιμία των δραστών με το Καλάσνικοφ φέρνει στο προσκήνιο το σενάριο των «ενοικιαζόμενων» εκτελεστών. "Το συγκεκριμένο συμβόλαιο είναι ίσως το πιο ακριβό που έχει υπογραφεί ποτέ στη χώρα μας" , λένε αστυνομικές πηγές

Χορεύοντας με τις Ελληνίδες MILF

Το φετινό ρόστερ του Dancing with the Stars μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24